i5-10200 sistemde Minecraft düşük FPS veriyor

bozkurt11

Hectopat
Yer
Ankara
  • İslemci: Intel Core i5-10200 2.40GHz
  • RAM: 8 GB.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.
    Sistemim budur Minecraft Hypixel'e giriyorum FPS 20'lerde geziyor normal mi? 1.12.2 sürümü ile giriyorum. ne yapmam lazım ?

Hocam fps kısıtlamayı ve dikey eşitleme(Vsycn) kapatıp dener misiniz? Ayrıca ayarlarınızı ve işletim sistemini paylaşır mısınız?
Arkadaşım Windows 11 kullandığı için 1.5.2, 1.7.10 ve 1.8 gibi sürümlerde hata alıyor veya çok düşük FPS alıyor.

Hocam video ayarlarından sağ üstte chunk kısmının altında Max kare hızı gibi bir yer olacaktır. O ayar muhtemelen en solda onu en sağa çekin. En solda iken V-Sync'i açıyor en sağda ise sınırsız FPS'e alıyor.

not: çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim :)

Hocam FPS kısıtlamayı ve dikey eşitleme(vsycn) kapatıp dener misiniz? Ayrıca ayarlarınızı ve işletim sistemini paylaşır mısınız?
Arkadaşım Windows 11 kullandığı için 1.5.2, 1.7.10 ve 1.8 gibi sürümlerde hata alıyor veya çok düşük FPS alıyor.

Kapalı FPS sınırsız ayarlarda pek bir şey yok gibi.

asdasfasf.png

dasdsadasdsa.png

asadsadasd.png

sadsadsadsad.png

Hocam o zaman grafik ayarlarını da yükseltebilir misiniz? Onun dışında sürücü güncellemesi yapabilirsiniz. Eğer gene olmazsa Afterburner ile kullanımlara bakın. İşlemci ya da ekran kartı aşırı mı düşük?

Sürücü güncel grafik ayarlarını yükseltince daha kötü oluyor
Oyun icinde 5900-6500 arası RAM kullanımı oluyor islemciyi bilmiyorum.

Sürücü güncel grafik ayarlarını yükseltince daha kötü oluyor
Oyun icinde 5900-6500 arası RAM kullanımı oluyor islemciyi bilmiyorum.
Hocam bence sorun optimizasyonla alakalı sizden yana çok bir sorun yok gibi, ram kullanımı da birazcık az geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı