i5-10200H vs R5 4600H vs i7-10750H laptop

dawance

Hectopat
Katılım
16 Mart 2019
Mesajlar
243
Çözümler
1
Merhaba, şu üç laptop arasında kararsız kaldım. Ekran kartları aynı ancak işlemci ve SSD konusunda farklılıkları var. Sırayla i5, i7 ve Ryzen 5 4600H. Sanırım Ryzen en iyisi sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler şimdiden.

 
i5 olanı direkt ele. Geriye kalan ikisi de aynı gibi. İşlemcilerin güçleri kafa kafaya. Çoklu çekirdekte 4600H daha önde tabii ki. HP’nin bu modellerinde soğutma nasıl bilmiyorum, soğutma performansına göre tercih yapmanı öneririm.
 
İ5 10200H bazılarının dediği kadar kötü bir işlemci değil. Ben senin yerinde olsam Render ile işim yok ise Ryzen modelini alırdım çünkü İntel 10. nesil işlemciler utanmasalar 100 dereceye çıkacaklar...
 
Gerçekten çok teşekkür ederim çok daha iyi bir seçenek depolama olarak da daha fazla. Merak ettiğim ilk kez SSDli bilgisayarım olacak, SSD ile açacağım oyunları onun içine mi kurmam gerekecek yoksa otomatik bilgisayar SSDyi mi aktif edecek?
 
Gerçekten çok teşekkür ederim çok daha iyi bir seçenek depolama olarak da daha fazla. Merak ettiğim ilk kez SSD'li bilgisayarım olacak, SSD ile açacağım oyunları onun içine mi kurmam gerekecek yoksa otomatik bilgisayar SSD'yi mi aktif edecek?

Onu alırsanız 250 GB olan yere Windows kuracaksınız. Büyük hacimli oyunları da HDD'ye atarsınız. CS:GO gibi oyunları da SSD'ye atarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı