i5 10210U işlemci hızı çok az

İki seçenek var. Ya format ya da işlemci değişimi. Öbür türlü çıkar yanı yok işin.

Ben uzun zamandır ilgilenmiyordum bilgisayarla bana geçen sene termal macun yenilendi demişti kardeşim. O da anlamamış 2 yıldır yenilenmeyen bir termal macunu var normal mi yani termal macun kullansam düzelme ihtimali var mı?

Genellikle nihai performansta.

Hocam şu uygulamayı indirin;

Ve rehbere dayanarak birkaç ayarlama yapmaya çalışın;

@Mylne
Bilgisayarına hiç toz temizliği termal macun yenileme yaptın mı?

Yazdım ya hocam 2 yıldır yapılmıyor en az ( o da bir ihtimal 3 yıl da olabilir.)

Deniyorum şimdi.

Yazdım ya hocam 2 yıldır yapılmıyor en az ( o da bir ihtimal 3 yıl da olabilir.)

Hocam mesaj yeni gelmiş ve 3 yıl nedir hocam bilgisayara bir temizlik yap termal macununu yenile kesinlikle sıcaklıkların düşmesi konusunda bir katkısı olacaktır.

Hayır termal macunluk iş değil. Direk format veya işlemci değişimi lazım.

Deniyorum şimdi.

Ama şunu söyleyeyim, durum çok büyük ihtimalle donanımsaldır. Siz yine de bir deneyin.

3 yıldır bilgisayara temizlik yapmadığını belirtmiş konu sahibi. Temizlik yapsa bilgisayar rahatlayacak. Format ile sıcaklıkların ne alakası var anlamadım. Bir de işlemci değişimi ne alaka bilinmiyor. İşlemci değişimi yapılsa laptopun fiyatından daha fazla bir ücret ödemesi gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…