Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 22 Ağustos 2023 #31 erengore dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki şu an ne yapmam gerekiyor?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #32 Mylne dedi: Peki şu an ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bitti. İşlemci hızı sorununuz çözüldü mü?
Mylne dedi: Peki şu an ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bitti. İşlemci hızı sorununuz çözüldü mü?
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 22 Ağustos 2023 #33 erengore dedi: Bitti. İşlemci hızı sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Şu an 3.85 4.01 arası değişiyor sağ olun. Eskiden sadece yük altında böyle olurdu şimdi boştaykende bu hızı gördüm. @erengore hocam bu FIVR sekmesi kilidini nasıl açacağım? erengore dedi: Bitti. İşlemci hızı sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... @erengore hocam bu ayardan sonra bilgisayar ısınmaya başladı ne yapabilirim? Son düzenleme: 22 Ağustos 2023
erengore dedi: Bitti. İşlemci hızı sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Şu an 3.85 4.01 arası değişiyor sağ olun. Eskiden sadece yük altında böyle olurdu şimdi boştaykende bu hızı gördüm. @erengore hocam bu FIVR sekmesi kilidini nasıl açacağım? erengore dedi: Bitti. İşlemci hızı sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... @erengore hocam bu ayardan sonra bilgisayar ısınmaya başladı ne yapabilirim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #34 Mylne dedi: Şu an 3.85 4.01 arası değişiyor sağ olun. Eskiden sadece yük altında böyle olurdu şimdi boştaykende bu hızı gördüm. @erengore hocam bu FIVR sekmesi kilidini nasıl açacağım? @erengore hocam bu ayardan sonra bilgisayar ısınmaya başladı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Performans istersen ısınma da olacak yani arkadaşım ben ne yapayım? ThrottleStop.ini yi sil sistemi tümden kapat ve aç.
Mylne dedi: Şu an 3.85 4.01 arası değişiyor sağ olun. Eskiden sadece yük altında böyle olurdu şimdi boştaykende bu hızı gördüm. @erengore hocam bu FIVR sekmesi kilidini nasıl açacağım? @erengore hocam bu ayardan sonra bilgisayar ısınmaya başladı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Performans istersen ısınma da olacak yani arkadaşım ben ne yapayım? ThrottleStop.ini yi sil sistemi tümden kapat ve aç.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 22 Ağustos 2023 #35 erengore dedi: Performans istersen ısınma da olacak yani arkadaşım ben ne yapayım? ThrottleStop. İni yi sil sistemi tümden kapat ve aç. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam bir ara 91 dereceyi gördü ama şu an 68-70 derecelerde takılıyor.
erengore dedi: Performans istersen ısınma da olacak yani arkadaşım ben ne yapayım? ThrottleStop. İni yi sil sistemi tümden kapat ve aç. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam bir ara 91 dereceyi gördü ama şu an 68-70 derecelerde takılıyor.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #36 Mylne dedi: Sorun yok hocam bir ara 91 dereceyi gördü ama şu an 68-70 derecelerde takılıyor. Genişletmek için tıkla... Görür o normal. Kilit açarsan onu düşürürsün. Sıcaklığı yani.
Mylne dedi: Sorun yok hocam bir ara 91 dereceyi gördü ama şu an 68-70 derecelerde takılıyor. Genişletmek için tıkla... Görür o normal. Kilit açarsan onu düşürürsün. Sıcaklığı yani.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 22 Ağustos 2023 #37 erengore dedi: Görür o normal. Kilit açarsan onu düşürürsün. Sıcaklığı yani. Genişletmek için tıkla... Kilidi açmayı bir bulsam hocam.
erengore dedi: Görür o normal. Kilit açarsan onu düşürürsün. Sıcaklığı yani. Genişletmek için tıkla... Kilidi açmayı bir bulsam hocam.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #38 Mylne dedi: Kilidi açmayı bir bulsam hocam. Genişletmek için tıkla... Forumda var hocam.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 22 Ağustos 2023 #39 erengore dedi: Forumda var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki arkadaş sonunda sorumluluk kabul etmiyorum demiş tırstım.
erengore dedi: Forumda var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki arkadaş sonunda sorumluluk kabul etmiyorum demiş tırstım.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #40 Mylne dedi: Hocam oradaki arkadaş sonunda sorumluluk kabul etmiyorum demiş tırstım. Genişletmek için tıkla... E tabi öyle demesi lazım sorumluluk mu kabul etsin adam.
Mylne dedi: Hocam oradaki arkadaş sonunda sorumluluk kabul etmiyorum demiş tırstım. Genişletmek için tıkla... E tabi öyle demesi lazım sorumluluk mu kabul etsin adam.