İki seçenek var. Ya format ya da işlemci değişimi. Öbür türlü çıkar yanı yok işin.
Laptop'larda işlemci değişimi mi varmış?
İki seçenek var. Ya format ya da işlemci değişimi. Öbür türlü çıkar yanı yok işin.
Genellikle nihai performansta.
@Mylne
Bilgisayarına hiç toz temizliği termal macun yenileme yaptın mı?
Hocam şu uygulamayı indirin;
![]()
ThrottleStop 9.7.3 Download
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many laptowww.techpowerup.com
Ve rehbere dayanarak birkaç ayarlama yapmaya çalışın;
Rehber: ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri
ThrottleStop rehberime hoşgeldiniz. Birkaç şeyden bahsedip yavaştan başlıyorum: İlk olarak programda yaptığınız ayarlar sonucunda; Fazla Undervolt ettiğinizden dolayı yada başka bir abartıya kaçılmadan dolayı BSOD ekranıyla, sistem donmasıyla karşılaşabilirsiniz. Undervolt ederken bu iki durum...www.technopat.net
Yazdım ya hocam 2 yıldır yapılmıyor en az ( o da bir ihtimal 3 yıl da olabilir.)
Ben uzun zamandır ilgilenmiyordum bilgisayarla bana geçen sene termal macun yenilendi demişti kardeşim. O da anlamamış 2 yıldır yenilenmeyen bir termal macunu var normal mi yani termal macun kullansam düzelme ihtimali var mı?
Yazdım ya hocam 2 yıldır yapılmıyor en az ( o da bir ihtimal 3 yıl da olabilir.)
Deniyorum şimdi.
Laptop'larda işlemci değişimi mi varmış?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.