i5 10210U işlemci hızı çok az

@erengore hocam ThrottleStop kullanımında destek için etiketleyebilirsiniz demişsiniz. 3 tane kırmızı çıktı problemler nedir?

@erengore hocam ThrottleStop kullanımında destek için etiketleyebilirsiniz demişsiniz. 3 tane kırmızı çıktı problemler nedir?

Böyle de oluyor.

Böyle de oluyor.

Artı olarak Turbo fıvr sekmesinde bazı yerler ekisk ve erişim sağlayamıyorum.

İki seçenek var. Ya format ya da işlemci değişimi. Öbür türlü çıkar yanı yok işin.

Dün siz dediğiniz için format attım bilgisayara. Artık en kötü 1.6 GHz'de çalışıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (53).png
    Ekran Görüntüsü (53).png
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran Görüntüsü (55).png
    Ekran Görüntüsü (55).png
    6,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran Görüntüsü (56).png
    Ekran Görüntüsü (56).png
    73,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Böyle de oluyor.

Dün siz dediğiniz için format attım bilgisayara. Artık en kötü 1.6 GHz'de çalışıyor.
Geldim banlıydım.

Böyle de oluyor.

FIVR sekmesine erişim sağlamanız için kilidi açmanız lazım. Öncelikle batarya kullanımında mı TS Limits sekmesini attınız. Eğer şarjdaysa cihaz Power Throttle ve Ring EDP Throttle oluyor. TPL ve Ana Ekranı da atın.

Geldim banlıydım.

FIVR sekmesine erişim sağlamanız için kilidi açmanız lazım. Öncelikle batarya kullanımında mı TS Limits sekmesini attınız. Eğer şarjdaysa cihaz Power Throttle ve Ring EDP Throttle oluyor. TPL ve Ana Ekranı da atın.

Buyurun.

Ayrıca FIVR sekmesine erişmek için kilidi asıl kaldıracağım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    72,3 KB · Görüntüleme: 29
TS Limits dediğiniz yer burası herhalde

Lenovo.
10.Nesil kilit açma rehberinde Lenovo markasını görürseniz yapabilirsiniz. Ama aşırı farz değil.

ThrottleStop Ana Ekranından BD PROCHOT tikini kaldırın.
TPL sekmesinde MMIO hizasındaki Lock tuşunu kilitleyin.
Disable Turbo tikini kaldırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı