i5-10210U sistemin Assetto Corsa performansı nasıl olur?

sonfindikkiran

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ben laptop kullanıcısıyım ve gamepad sahibiyim Assetto Corsa alacağım ilk olarak sizce gamepad ile trafik modu indirip oynasam zevkli olur mu?

İkinci olarak da sistemim yeterli midir bu oyun için sizce?

İşlemci - Intel(R) Core(tm) i5-10210U CPU @ 1.60GHz, 2112 MHz, 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci.
RAM - 8 GB.
Toplam sanal bellek - 12 GB.
Kullanılabilir sanal bellek - 5GB.

Ekran kartı - 2 GB.

Not - eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa bilisayar modeli Casper Nirvana S500.

Merhaba arkadaşlar, ben laptop kullanıcısıyım ve gamepad sahibiyim Assetto Corsa alacağım ilk olarak sizce gamepad ile trafik modu indirip oynasam zevkli olur mu?

İşlemci - Intel(R) Core(tm) i5-10210U CPU @ 1.60GHz, 2112 MHz, 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci.
RAM - 8 GB.

Ekran kartı - 2 GB.

Not - eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa bilisayar modeli Casper Nirvana S500.

Hocam düşük-orta ayarlarda büyük ihtimalle rahat 60 FPS alırsınız.

RAM - 8 GB.

Ekran kartı - 2 GB.

Not - eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa bilisayar modeli Casper Nirvana s500.

Eğer trafik modu kuracaksanız düşükde bazı ayarları açarak oynayabilirsiniz, ben Intel Celeron N4000 ile 20 FPS alıyordum :D

Hocam ben E6300 @ 2.80 GHz, Zotac GT 420 1 GB, 2+2 = 4 GB RAM ile düşük ayarlarda 30-60 FPS alıyorum. Ondan yola çıkarak dedim bunu. Ama büyük ihtimalle alırısnız.
Hocam trafik modundamı yoksa normal moddamı alıyordunuz?

Eğer trafik modu kuracaksanız düşükde bazı ayarları açarak oynayabilirsiniz, ben Intel Celeron N4000 ile 20 FPS alıyordum :D
Hocaam benimki 2 değil 4 çekirdek ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı