Ozan SSSİMSEK
Picopat
Daha fazla
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden yükleyin:
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Aşağıdaki rehberimi uygulayın:
Rehber: Oyunlarda dahili grafik birimi ve pil ayarları optimizasyonu
Merhaba sosyal kullanıcıları! Son zamanlarda bu şekilde çözülen çok konu gördüm. O yüzden rehber niteliğinde bir konu açmak istedim. Birçok dizüstü bilgisayar kullanıcısı oyunlarda performans düşüklüğü yaşıyor. Bunun en önde gelen sebeplerinden biri oyunları dahili ekran kartı ile başlatmaktır...www.technopat.net
NVIDIA Denetim Masası'na gir, 3D ayarların yönetimesi kısmından program ayarları nı seç. Programı seçin kısmından LoL'u seç, seçtikten sonra "bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seç ve uygula. Sorun bu kadar basit.
Evet. 1650'nin seçenekler arasında olması ve seçmeniz gerek. Ekran kartı sürücünüzü yüklediğinizde 1650 gelmiyor mu?İkinci rehberde yüksek performans seçerken GTX 1650 Ti ekran kartım seçenekler arasında yok ilk 1. rehberi yaptım.
İkinci rehberde yüksek performans seçerken GTX 1650 Ti ekran kartım seçenekler arasında yok ilk 1. rehberi yaptım.
Dediğinizi yaparsam üstteki sorun düzelir mi?
Evet. 1650'nin seçenekler arasında olması ve seçmeniz gerek. Ekran kartı sürücünüzü yüklediğinizde 1650 gelmiyor mu?
Nasıl yüklüyorsunuz sürücüyü, GeForce Experience üzerinden mi?
Evet. 1650'nin seçenekler arasında olması ve seçmeniz gerek. Ekran kartı sürücünüzü yüklediğinizde 1650 gelmiyor mu?
Nasıl yüklüyorsunuz sürücüyü, GeForce Experience üzerinden mi?
Dahili grafik birimi ile açtıysanız üstteki mesajım çözüm sağlayacaktır değerlerinizde.PC'yi aç kapa yaptığımda düzeldi oyuna girip FPS düzeylerime bakayım.
Dahili grafik birimi ile açtıysanız üstteki mesajım çözüm sağlayacaktır değerlerinizde.