i5 10400F 1969₺'ye alınır mı?

Proveit

Kilopat
Daha fazla  
Şuan gördüğüm kadarıyla en uygun Hepsiburada'da. Sizce almalı mıyım? Ya da indirim falan beklesem güzel bir fiyata düşer mi kısa zamanda?

Arkadaşa sistem toplayacağı, konu açtım ama cevap veren çıkmadı, bu dediğin 10400F + B560 kombosuyla kaç mhz ram kullanabiliyoruz? Yardımcı olur musun bana İntel sistem kurma konusunda.

Arkadaşa sistem toplayacağı, konu açtım ama cevap veren çıkmadı, bu dediğin 10400F + B560 kombosuyla kaç mhz ram kullanabiliyoruz? Yardımcı olur musun bana İntel sistem kurma konusunda.
2666Mhz yerine 3200Mhz'e çıkmış oluyor. Galiba daha fazla da hız aşırtılabiliyordu fakat emin değilim.

@The Front Man, i3-10105F ile beraber bir arkadaşla B560 üzerinde başarılı 4266 MHz OC yaptılar, bellek çipi iyi olan bir modelle 3600 ve üstü rahat alınır gibi.

@The Front Man, i3-10105F ile beraber bir arkadaşla B560 üzerinde başarılı 4266 MHz OC yaptılar, bellek çipi iyi olan bir modelle 3600 ve üstü rahat alınır gibi.
@The Front Man Adam geldi adam! Hocam her konuda karşıma çıkmak zorunda mısınız? Acil yardım bekliyorum sizden, güzel bir İntel sistem toplayalım size zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…