i5 10400F 6700 XT sistem kapanıyor

yiğit büber

Decapat
RAM
16 gb
Ekran kartı
Rx6700xt
Anakart
H410m-k
İşlemci
i5 10400f
Sisten aniden kapanıp cızırtı sesi geliyor ekran donuyor monitör ışığı açıp kapanıyor sistem üçlü prize bağlı bu üçlü prize monitör + bilgisayar + direksiyon seti + LED vb bağlı sorun bu yüzden olabilir mi?

Güç kaynağınız nedir? Sisteminizi yeni mi topladınız ve hiç açılmadı mı?

Bilgisayarınıza takılı bir şey kısa devre yapıyor olabilir. Bilgisayarnızdaki fazlalık şeyleri çıkartın ve sadece tamamen gerekli olan şeyler bilgisayarınıza takılı kalsın. Eğer çalışıyorsa teker teker bekleye bekleye takın. Tekrar kapanmaya başlarsa son taktığınız şey sorunlu olabilir.

Güç kaynağınız nedir? Sisteminizi yeni mi topladınız ve hiç açılmadı mı?

Sistema çılıyor bir süre sonra kapanıyor güç kaynağı dün değişti Corsair RM750.

USB'lerimi.

Evet USB'leri ve öbür kabloları kastettim Ethernet 2. monitör varsa onun kablosu vs. ayrıca PSU kabloları tam oturtulmamışsa ondanda olabilir.

Direksiyon setini takdığım anda gitti.

Evet USB'leri ve öbür kabloları kastettim Ethernet 2. monitör varsa onun kablosu vs. ayrıca PSU kabloları tam oturtulmamışsa ondanda olabilir.

Peki şimdi ne yapacağım tamir olur mu veya neden kısa devre yapıyor direksiyon setim.

Son düzenleme:
Direksiyon setini takdığım anda gitti.

Peki şimdi ne yapacağım tamir olur mu veya neden kısa devre yapıyor direksiyon setim.
Bence direksiyon setinizi başka bir bilgisayar üzerinde deneyin. Aynı durum söz konusu olursa garantiye yollarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…