i5-10400F GT 710 sistemin ederi nedir?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Kasanın içinden 3060 Ti çıkartıp MacBook Pro aldım. PC içi ekran kartsız kalınca çalışıp işimi görsün diye GT 710 aldım. Şimdi kasayı komple satmak istiyorum ancak i5-10400F işlemcili kasada GT 710 çok mantıksız olacağı için insanların alacağını pek sanmıyorum sizce ekran kartı ile boş kasayı ayrı ayrı mı satmalıyım? Eğer ayrı ayrı satacaksam de ne fiyatlarla satmalıyım?

Kasa: MSI MAG Forge 100R.
İşlemci: i5-10400F
RAM: 2x8 3200 MHz.
PSU: 600W.
Anakart: MSI H410M-A Pro.
HDD: 3 TB.
SSD: M2.0 240 GB.

Fiyat konusunda bir bilgi veremem ama hocam açıkçası ben AMD sistem toplamayı ya da satın almayı düşünüyorum, hem sıfır hem ikinci el fiyatlarına bakıyorum fakat çoğu kişi içine saçma sapan ekran kartı koyup fiyatını yükseltmeye çalışmış bence siz o şekilde yapmayın ya da alacak kişiye düzgün bir fiyat verin.

Doğrudur bu zamanlarda ticaret ahlakı olan insan pek bulunamıyor. Merak etmeyin sistemin ederi ne ise ölçüp tartıp öyle ilana koyacağım.

Fiyat konusunda sıfır hazır sistem fiyatlarına bakıp aşağı yukarı %10-20 arası bir indirim uygulayıp satabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse sistemin sıfır fiyatı 5K ise siz 4-4.5k arası sistemin durumuna göre bir fiyat verin hayırlı satışlar.

Açıkçası gt 710'un satılacağını pek sanmıyorum onun dışına i5 10400f i düzgün bir fiyata koyarsan alıcı olacağını düşünüyorum.

Sistemi ayrı satın, ekran kartını ayrı, ekran kartı ile satarsanız da fiyatında bir artış olmaz o yüzden ayrı satmak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…