Merhaba şu an RX 570 ekran kartım var eylül ayında 3000TL para geçecek şu anki işlemcim i5 4460 3000TL para ile PSU anakart işlemci ve RAM alacağım işlemci olarak i5 10400F PSU olarak da 500W 80+ Bronze FSP düşündüm geri kalan para ile de anakart ve RAM alacağım anakart daha öncelikli şu an benim için yaklaşık 600 TL'ye anakart önerebilir misiniz 600 civarına da 2x8 GB RAM yani toplam 3000-3300 tutması lazım şimdiden teşekkürler.
Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hocam konu ile alakasız ama i5 4460 işlemciyi kaça satmak istersiniz?
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hocam konu ile alakasız ama i5 4460 işlemciyi kaça satmak istersiniz?