Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri bu bütçeye bunu.
Bütçe artışı olursa bunu.![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Selam100 kodu nedir ? indirim mi veriyor ?SELAM100 koduyla bunu al geç stok fana para vereceğine.Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Fiyatı
Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet. Yeni hesap açıp 390TL'ye alabilirsiniz kodla. İçinden macun da çıkıyor onu kullansanız yeterli.Sistemim pek iyi değil o yüzden yüksek bütçelere çıkmak istemiyorum.
Selam100 kodu nedir ? indirim mi veriyor ?
Anladım güncel hesap ile denedim 2. kez kullanamazsın yazıyordu. Ses olarak nasıl peki ?Evet. Yeni hesap açıp 390TL'ye alabilirsiniz kodla. İçinden macun da çıkıyor onu kullansanız yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.