i5 10400F oyun içinde 60 derece

• Konuyu başlatan Waithy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 677

Waithy

Decapat
Oyun oynarken MSI Afterburner ile baktığımda oyunda 60-64 derece arasında olduğunu gördüm (oyun ve Spotify açıktı sadece, oyun ekran kartı yoğunluklu değil de ikisini eşit miktarda kullanan bir oyun). Kasanın hava akışı doğru yönde ama önde cam panel var mesh kısımları az kalmış. Kasanın üstünde mesh kısım var üstünde toz girmesini engelleyen mıknatıs var o mıknatısı kaldırsam etkisi olur mu? Ve 60 - 64 derece oyun için çok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken MSI Afterburner ile baktığımda oyunda 60-64 derece arasında olduğunu gördüm (oyun ve Spotify açıktı sadece, oyun ekran kartı yoğunluklu değil de ikisini eşit miktarda kullanan bir oyun). Kasanın hava akışı doğru yönde ama önde cam panel var mesh kısımları az kalmış. Kasanın üstünde mesh kısım var üstünde toz girmesini engelleyen mıknatıs var o mıknatısı kaldırsam etkisi olur mu? Ve 60 - 64 derece oyun için çok mu?
Hangi oyun?

Gayet iyi dereceleriniz.

Hayır değil normal, gayet dengeli. Aynı işlemci ve Cooler Master ML240L RGB model sıvı soğutma 50-52 derece oluyor en fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı