i5-10400F RTX 2060 sistem uyumu

Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp, başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi?
Evet alabilirsiniz hatta şu var yakın fiyata:

Evet hocam şöyle düşünün mesela her parçayı ayrı ayrı yerlerden toplayıp daha ucuza getirirseniz aynı bütçeye daha iyi parçalar alabilirsiniz.
Ben şey olarak düşünüyorum hepsini İtopya'ya toplatsak,ekran kartını bize zaten ayrı olarak göndermiyorlar mı aynı mantık bizde başka siteden alsak biz taksak kendim sitem toplama riskini almak istemiyorum

Ben şey olarak düşünüyorum hepsini İtopya'ya toplatsak, ekran kartını bize zaten ayrı olarak göndermiyorlar mı aynı mantık bizde başka siteden alsak biz taksak kendim sitem toplama riskini almak istemiyorum.

Oda olabilir ama parçaları birleştirmek basit bir şey YouTube'da binlerce dataylı anlatım yapan videolar var.

İnanın sistem toplamak çok kolay risk çok az, tek risk anakart işlemci soket pinleri fakat onları da eğmek için iyi zorlamak gerek.

Kablo olayı en basit kısımlardan biri zaten, dişi gördüğün yere erkek yapıştır, erkek gördüğün yere dişi. Sadece kasanın kablolarının sıralaması kafa karıştırıyor onları da zaten anakartın üzerinde yazılı geliyor.

Şimdi indirimler bitmeden hemen karara varmak istiyorum.Önce şunu belirtiyim sistemi kendim toplamak istemiyorum.O dediğim fikir doğru mu sizce ? Sizce hemen sipariş edeceğim ve hala itopya ekran kartını yanda başka kutu ile gönderiyor dimi

Vallahi ben direk Akakçe'ye giriyorum hangisi ucuz diye. En ucuzunu farklı farklı sitelerden buluyorum.

Akakçe bazı siteleri göstermiyor ama bende çok kullanıyorum o sitelerde(gaming.gen GameGaraj İtopya vb.) çok daha ucuza bulunabiliyor bazı parçalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…