Palit RTX 2060 DUAL 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben şey olarak düşünüyorum hepsini İtopya'ya toplatsak,ekran kartını bize zaten ayrı olarak göndermiyorlar mı aynı mantık bizde başka siteden alsak biz taksak kendim sitem toplama riskini almak istemiyorum
Ben şey olarak düşünüyorum hepsini İtopya'ya toplatsak, ekran kartını bize zaten ayrı olarak göndermiyorlar mı aynı mantık bizde başka siteden alsak biz taksak kendim sitem toplama riskini almak istemiyorum.
Kablo olayı en basit kısımlardan biri zaten, dişi gördüğün yere erkek yapıştır, erkek gördüğün yere dişi. Sadece kasanın kablolarının sıralaması kafa karıştırıyor onları da zaten anakartın üzerinde yazılı geliyor.
Şimdi indirimler bitmeden hemen karara varmak istiyorum.Önce şunu belirtiyim sistemi kendim toplamak istemiyorum.O dediğim fikir doğru mu sizce ? Sizce hemen sipariş edeceğim ve hala itopya ekran kartını yanda başka kutu ile gönderiyor dimi