Sharkie Kilopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 377 Çözümler 4 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #21 Palit GeForce RTX2060 SUPER DUAL 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj hem inno3D'den daha ucuz hem de Super modeli. @Talha2525
Palit GeForce RTX2060 SUPER DUAL 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj hem inno3D'den daha ucuz hem de Super modeli. @Talha2525
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #22 Ben1 dedi: Şimdi indirimler bitmeden hemen karara varmak istiyorum. Önce şunu belirtiyim sistemi kendim toplamak istemiyorum. O dediğim fikir doğru mu sizce? Sizce hemen sipariş edeceğim ve hala İtopya ekran kartını yanda başka kutu ile gönderiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Başka kutu ile göndermezseler çok büyük risk almış olurlar zaten kesin başka kutuyla gönderiyorlardır.
Ben1 dedi: Şimdi indirimler bitmeden hemen karara varmak istiyorum. Önce şunu belirtiyim sistemi kendim toplamak istemiyorum. O dediğim fikir doğru mu sizce? Sizce hemen sipariş edeceğim ve hala İtopya ekran kartını yanda başka kutu ile gönderiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Başka kutu ile göndermezseler çok büyük risk almış olurlar zaten kesin başka kutuyla gönderiyorlardır.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #23 Fatih A dedi: Akakçe bazı siteleri göstermiyor ama bende çok kullanıyorum o sitelerde(gaming.gen GameGaraj İtopya vb.) çok daha ucuza bulunabiliyor bazı parçalar. Genişletmek için tıkla... Aynen ya. Onun bir çözümü yok mu? Bazen sonradan fark ediyorum daha ucuzu olduğunu.
Fatih A dedi: Akakçe bazı siteleri göstermiyor ama bende çok kullanıyorum o sitelerde(gaming.gen GameGaraj İtopya vb.) çok daha ucuza bulunabiliyor bazı parçalar. Genişletmek için tıkla... Aynen ya. Onun bir çözümü yok mu? Bazen sonradan fark ediyorum daha ucuzu olduğunu.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #24 AirLife dedi: Aynen ya. Onun bir çözümü yok mu? Bazen sonradan fark ediyorum daha ucuzu olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ben tek tek bakıyorum Akakçe'de gösterilmeyen sitelere özellikle ekran kartı konusunda.
AirLife dedi: Aynen ya. Onun bir çözümü yok mu? Bazen sonradan fark ediyorum daha ucuzu olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ben tek tek bakıyorum Akakçe'de gösterilmeyen sitelere özellikle ekran kartı konusunda.
T Talha2525 Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 288 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #25 Sharkie dedi: Palit GeForce RTX2060 SUPER DUAL 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj hem INNO3D'den daha ucuz hem de super modeli. @Talha2525 Genişletmek için tıkla... Hocam bunun stoğunu bulabilir miyim? Konu sahibi arkadaşta düşünebilir bunu.
Sharkie dedi: Palit GeForce RTX2060 SUPER DUAL 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj hem INNO3D'den daha ucuz hem de super modeli. @Talha2525 Genişletmek için tıkla... Hocam bunun stoğunu bulabilir miyim? Konu sahibi arkadaşta düşünebilir bunu.
Ben1 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #26 Arkadaşlar birde hani benim işlemcide entegre ekran kartı yokya itopya bu sistemi bana toplar mı ?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #27 Fatih A dedi: Ben tek tek bakıyorum Akakçe'de gösterilmeyen sitelere özellikle ekran kartı konusunda. Genişletmek için tıkla... Hangi siteler akakçede gösterilmeyen? Ekran kartı için bana da lazım. Çok pahalı. İndirim bekliyorum.
Fatih A dedi: Ben tek tek bakıyorum Akakçe'de gösterilmeyen sitelere özellikle ekran kartı konusunda. Genişletmek için tıkla... Hangi siteler akakçede gösterilmeyen? Ekran kartı için bana da lazım. Çok pahalı. İndirim bekliyorum.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #28 Ben1 dedi: Arkadaşlar bir de hani benim işlemcide entegre ekran kartı yokya İtopya bu sistemi bana toplar mı? Genişletmek için tıkla... Toplar. Neden toplamasın?
Ben1 dedi: Arkadaşlar bir de hani benim işlemcide entegre ekran kartı yokya İtopya bu sistemi bana toplar mı? Genişletmek için tıkla... Toplar. Neden toplamasın?
Ben1 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #29 Hani büyük ihtimalle bios filan güncelleştiremeyecek filan ya ondan sebep
T Talha2525 Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 288 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #30 BIOS güncellemez diye düşünüyorum İtopya, yani öyle bir hizmet varsa ne deyim güzelmiş.