i5-10400F sistem nasıldır?

Nasıl atılacağını pek bilmiyorum ama atcağım
Delikli yapısınız görebilirsiniz bir daha sadece fotoğrafa bakım yorum yapmayın

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6.35'den başlatırsan sıcaklıklar belli oluyor zaten ve bu kasa spec-06.
GameGaraj'da olan kasanın bir üst versiyonu olmasına rağmen sıcaklıklar böyle.
Ben olsam kasayı alırım ileride elime para geçtiğinde kasayı değiştiririm yine de alan kişiye kalmış bu.

Orada kule tipi soğutucu olmasına rağmen 77 derece görüyor ise benim için o kasa kötüdür.
Yani kimse bu kasaya sahip diye bu kasayı övmek zorunda değil bu şey gibi Ryzen 3600 kullanıp 10400F yerine 3600 önermek gibi bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6.35'den başlatırsan sıcaklıklar belli oluyor zaten ve bu kasa spec-06.
GameGaraj'da olan kasanın bir üst versiyonu olmasına rağmen sıcaklıklar böyle.
Ben olsam kasayı alırım ileride elime para geçtiğinde kasayı değiştiririm yine de alan kişiye kalmış bu.

Orada kule tipi soğutucu olmasına rağmen 77 derece görüyor ise benim için o kasa kötüdür.
Yani kimse bu kasaya sahip diye bu kasayı övmek zorunda değil bu şey gibi Ryzen 3600 kullanıp 10400F yerine 3600 önermek gibi bir şey.

Bir üst versiyonu değil sadece RGB’li hali.
Benim kullandığım kasa TD500 ve bu kasayı PSU ile birlikte almıştım, görsellik açısından hoşuma gitmediği için değiştirdim. Aralarındaki sıcaklık farkı 3 derece. Oda sıcaklığı 28 dereceyken CPU sıcaklığım Intel stok fan ile 67 dereceyi, 3060 Ti Twin Edge kartım 71 dereceyi geçmedi. Kasamda 2 ön giriş 1 arka çıkış olacak şekilde Arctic P12 mevcut. Kimseyi yanlış yönlendirmeye gerek yok. Fiyatına göre hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi. Bu değerler 2K için ayrıca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı