Leatros
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba, öncelikle bilgisayardan çok iyi anlayan biri değilim. 2 ay önce bilgisayar topladım, sisteme göre çok basit kalan oyunlarda hatta Netflix ve YouTube videolarında bile takılmalar, anlık donmalar yaşıyorum. LoL'de orta grafiklerde 240 FPS alıyorum. Fight çıktığında anlık 140-160 arası FPS değerine düşüyor ve donmalar meydana geliyor.
Aldığım yere inceleme yapılması için yolladım. Parçalarda veya PC de herhangi bir sıkıntı görmemişler testlerde. Fazla araştırdım, çok fazla farklı yorum var ve kafam çok karıştı.
LED TV kullanıyorum monitör yerine, 60Hz - 32 bit VGA or HDMI. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tüm driverlar güncel ve virüs yok. Sistem bilgilerini alta yazıyorum.
Aldığım yere inceleme yapılması için yolladım. Parçalarda veya PC de herhangi bir sıkıntı görmemişler testlerde. Fazla araştırdım, çok fazla farklı yorum var ve kafam çok karıştı.
LED TV kullanıyorum monitör yerine, 60Hz - 32 bit VGA or HDMI. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tüm driverlar güncel ve virüs yok. Sistem bilgilerini alta yazıyorum.
- İşlemci: Intel i5-10400F
- Anakart: H410M PRO-e
- Ekran kartı: GeForce GTX 1650.
- RAM: 8x2 XPG.
- SSD: 240GB.
Son düzenleyen: Moderatör: