i5 10400F ve RTX 3060 Ti sistem akıcı değil

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Eski bilgisayarım i5-4460 AMD Radeon HD 7800 Series idi ancak yeni PC topladım. i5-10400F RTX 3060 Ti anlayacağınız tüm PC değişti ancak monitör değişmedi. Monitör 60Hz 1920x1080 Çözünürlüğünde 23, 6İnch 5ms. Bu monitörde VGA ve DVI girişleri bulunduğundan ve ekran kartında bu girişler bulunmadığından çevirici ile kullanıyorum. HDMI'yi VGA'ya çeviren kablo kullanıyorum sanki 60Hz bile değil 30Hz kullanıyormuş gibi hissediyorum akıcı gelmiyor bunun sebebi ne olabilir?
Not: Sadece Ekran kartı driveri kurdum başka driverler kurmam gerekiyor mu? Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bilgisayarım i5-4460 AMD Radeon HD 7800 series idi ancak yeni PC topladım. i5-10400F RTX 3060 Ti anlayacağınız tüm PC değişti ancak monitör değişmedi. Monitör 60Hz 1920x1080 çözünürlüğünde 23, 6inch 5ms. Bu monitörde VGA ve DVI girişleri bulunduğundan ve ekran kartında bu girişler bulunmadığından çevirici ile kullanıyorum. HDMI'yi Vga'ya çeviren kablo kullanıyorum sanki 60Hz bile değil 30Hz kullanıyormuş gibi hissediyorum akıcı gelmiyor bunun sebebi ne olabilir?
Not: Sadece ekran kartı driveri kurdum başka driverler kurmam gerekiyor mu? Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Çeviriciden olabilir markalı bir dönüştürücü alabilirsiniz.

Tazeleme hızını 60 yaptınız mı?
Evet.
Çeviriciden olabilir markalı bir dönüştürücü alabilirsiniz.
Yazın monitör almayı düşünüyorum eğer çevirici fiyatları çok yüksek değilse dediğiniz gibi alabilirim.
10400F 1080P de 3060 Ti'a darboğaz yapar 2K oynaman lazım
Oyunlarda henüz denemedim yazıda bahsettiğim masaüstünde. Sağ tık görüntü ayarlarında ekran çözünürlüğü maximum 1920x1080 var. Maximum bu çözünürlüğü destekleyen monitörde 2K oynayabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı