i5 10600K için MSI anakart tavsiyesi

• Konuyu başlatan SY9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 827
@Mithat Berhan belirttiğim modellerde sıkıntı mı var? Tomahawk'ın diğer modellere göre sunduğu biraz daha düşük VRM sıcaklık avantajı dışında başka ne esprisi var ki? Z590 uzun vadede daha avantjlı gibi geliyor bana.
Z590M Gaming Micro ATX yapısı ve oturutulmamış VRM sıcaklığı nedeniyle K serisi işlemciye önermiyorum ben.

Onun dışında pek bir esprisi Gen 4 dışında yok ki o da 10.nesil ile çalışmıyor hocam.

Z590M Gaming Micro ATX yapısı ve oturutulmamış VRM sıcaklığı nedeniyle K serisi işlemciye önermiyorum ben.

Onun dışında pek bir esprisi Gen 4 dışında yok ki o da 10.nesil ile çalışmıyor hocam.
Anladım hocam, bilgilendirme için teşekkürlerimi sunuyorum.

Z490 Tomahawk buz gibi anakart ama bence biraz overkill olur bu işlemciye. İleride 10900K veya 11900K gibi bir yükseltme yapmayacaksan daha ucuz bir şey bakman daha doğru olur.

1642184988827.png

MSI Z590-A PRO önerecektim ben de diğer arkadaşlar gibi ama bu Z590'lara 10. nesil Intel işlemcileri taktığında veriyollarında 1-2 kayıp oluyordu tam olarak neydi unuttum 2. M.2 slotunu kullanamıyorsun gibisinden bir şeydi. Aklıma geldiğinde düzelteceğim mesajı.

MSI Z590-A PRO önerecektim ben de diğer arkadaşlar gibi ama bu Z590'lara 10. nesil Intel işlemcileri taktığında veriyollarında 1-2 kayıp oluyordu tam olarak neydi unuttum 2. M.2 slotunu kullanamıyorsun gibisinden bir şeydi. Aklıma geldiğinde düzelteceğim mesajı.
Gen 4 çalışmıyor ve ilk M.2 slotu kapalı evet.
1642185478851.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı