i5 10600K Intel grafikleri aygıt yöneticisinde görünmüyor

SarperLevent

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, forumda daha önce bu konu açılmış ancak cevap verilmemiş. Ondan dolayı ben de bu konuyu açma gereksinimi duydum. i5 10600K işlemcim var ancak dahili grafik entegresi aygıt yöneticisinde görünmüyor, anakart üzerinden monitöre görüntü almaya çalıştığımda da görüntü gelmiyor dolayısıyla. Intel grafiklerinin sürücüsünü de yükleyemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartımı garantiye göndereceğim bu süre zarfında bilgisayarsız kalmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran 2222.png
    Ekran 2222.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran111.png
    Ekran111.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Ünlem veren aygıtlar için bunu kurun:

Bu yükleme sonrası dahili grafik birimi gelmezse BIOS'tan açmak gerekebilir. Anakartınızın modeli nedir?

Bu uygulamayı yükledim ünlem veren aygıtlar kayboldu bunun için teşekkür ederim ama dahili grafik birimi gelmedi anakartım Asus Prime z490-v biosta hangi ayarı değiştirmem gerekir acaba?

Direkt sizin kartınızın BIOS arayüzüne ulaşamadım. Prime Z490-A için yapılması gereken işlemleri söylüyorum, büyük ihtimalle benzer olacaktır.
  1. Advanced moda girin (F7 tuşu olmalı).
  2. Oradan Advanced sekmesine girin.
  3. System Agent (SA) Configuration kısmını seçin.
  4. Graphics Configuration.
  5. Primary Display kısmında iGPU'yu seçin.
  6. Sonra iGPU Multi-Monitor kısmı var. Bunu seçip "Enabled" yapın.
  7. Son olarak ayarları kaydedip çıkın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı