Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 i5 10600K kullanıyorum işimi gayet iyi görüyor. OC yapılınca ne kadar farklar olur stok hali ile oyunlarda falan OC gerekli mi sizce? İşlemci soğutucu: Corsair H100I PRO XT. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020
i5 10600K kullanıyorum işimi gayet iyi görüyor. OC yapılınca ne kadar farklar olur stok hali ile oyunlarda falan OC gerekli mi sizce? İşlemci soğutucu: Corsair H100I PRO XT.
3070 OverClocklayan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 527 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Arabalı yatağının bulunduğu oda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #2 Hangi oyunu oynuyorsun?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #3 İşlemci yeterli bu zaman için saçma olur.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #4 Zaten güçlü bir işlemci oyunlarda veya programlarda istediğin performansı veriyorsa gerek yok gibi düşünüyorum.
Zaten güçlü bir işlemci oyunlarda veya programlarda istediğin performansı veriyorsa gerek yok gibi düşünüyorum.
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 21 Ağustos 2020 #5 Eğer biliyorsan yapmayı neden olmasın? Ama bilmiyorsan bulaşma.
Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #6 3070 OverClocklayan dedi: Hangi oyunu oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Warzone, R6, Rust vb.
3070 OverClocklayan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 527 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Arabalı yatağının bulunduğu oda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #7 Monitörün kaç Hz?
Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #8 oguzhnsrmn dedi: Zaten güçlü bir işlemci oyunlarda veya programlarda istediğin performansı veriyorsa gerek yok gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı gayet rahat besliyor ve evet performansı gayet iyi.
oguzhnsrmn dedi: Zaten güçlü bir işlemci oyunlarda veya programlarda istediğin performansı veriyorsa gerek yok gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı gayet rahat besliyor ve evet performansı gayet iyi.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 21 Ağustos 2020 #9 OC çok da gerekli bir şey değil bence. Ekran kartınıza yetmiyorsa veya işinizi görmüyorsa yapılmalı. Sizin durumunuzda bence gerekli değil. Ha, zevkine yapmak istersiniz, o da olabilir. İşlemci ve soğutucunuz OC için oldukça elverişli. Anakartınız da iyiyse güzel bir performans alırsınız. Performans olarak da şöyle bir video bırakabilirim. Anlık FPS gösterilmiyor ama bu da biraz fikir verecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OC çok da gerekli bir şey değil bence. Ekran kartınıza yetmiyorsa veya işinizi görmüyorsa yapılmalı. Sizin durumunuzda bence gerekli değil. Ha, zevkine yapmak istersiniz, o da olabilir. İşlemci ve soğutucunuz OC için oldukça elverişli. Anakartınız da iyiyse güzel bir performans alırsınız. Performans olarak da şöyle bir video bırakabilirim. Anlık FPS gösterilmiyor ama bu da biraz fikir verecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #10 3070 OverClocklayan dedi: Monitörün kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 144hz