i5-10600K sistem Valorant'ta 90 FPS veriyor

Daha fazla  
Merhaba, ben bir Valorant oyuncusuyum. 1 hafta öncesinden düşük ayarlarda 250-300 arası alırken bu 2-3 gün içerisinde FPS'im 90'a düştü. Ne yapabilirim? PC'yi 3-4 ay önce aldım. Ekran kartım ASUS ROG STRIX 1050 Ti ve Intel i5 10600K. Arkadaşlar ve sistem sıfırdı. Eski FPS için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bir Valorant oyuncusuyum. 1 hafta öncesinden düşük ayarlarda 250-300 arası alırken bu 2-3 gün içerisinde FPS'im 90'a düştü. Ne yapabilirim? PC'yi 3-4 ay önce aldım. Ekran kartım ASUS ROG STRIX 1050 Ti ve Intel i5 10600K. Arkadaşlar ve sistem sıfırdı. Eski FPS için ne yapmalıyım?
Throttle yoksa muhtemelen sebebi güncellemeler olabilir.

Sıcaklıkları kontrol edin ilk olarak.

Virüs olabilir. Görev yöneticisine bir bakar mısınız?

Virüs değil ama teşekkür.
Virüs olabilir. Görev yöneticisine bir bakar mısınız?

Yani bu PC belirttiğim gibi daha yeni termal macunluk biolay yok bundan dolayı neden sıcaklık olabilir ama bir bakacağım teşekkür sanada.

Sıcaklıklar gayet iyi durumda 50 60 derece arası.

Son düzenleme:
Virüs değil ama teşekkür.

Yani bu PC belirttiğim gibi daha yeni termal macunluk biolay yok bundan dolayı neden sıcaklık olabilir ama bir bakacağım teşekkür sanada.

Sıcaklıklar gayet iyi durumda 50 60 derece arası.
Throttle oluyor olmalı yine de. 90 FPS pek ihtimalli değil normal şartlarda. ThrottleStop ile izlemeliyiz.

Bu arada oyunu İntel grafikleri açıyor olabilir. Ayarlardan Valorant'ı yüksek performansl harici GPU ile çalıştırmanız gerekebilir bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı