i5 10600K veya i7 10700K sistem toplama

Bütçe
10.000
Bende 10600k ve Z490 alacağım fakat OC yapilacaksa anakarttaki CPU beslemesi 8+4 pin, benim PSU'da 4+4 CPU beslemesi var yeter mi yetmezmi kararsizim.

Kesinlikle yetmez. PSU değiştirmelisin.

Forumdaki diger bircok konuyu arastirdigimda OC yapilsa bile 8 pinin rahatca islemciyi besleyebilecegi yonunde yazismalar var.
Bu arada PSU markam Seasonic Core GT650 80+ Gold.

Forumun diger konularinda da buyuk cogunlugun fikri yettigi yonunde hocam.

Forumun diger konularinda da buyuk cogunlugun fikri yettigi yonunde hocam.

Son düzenleme:

En basit şekilde şöyle düşünün eğer 8 pin yetecek olsa 8+4 pin koymazlardı. Benim fikrim yetmeyeceği yönünde. Yük altındayken sorun yaşamanız çok mümkün. Yine de sizin bileceğiniz iş.

En basit şekilde şöyle düşünün eğer 8 pin yetecek olsa 8+4 pin koymazlardı. Benim fikrim yetmeyeceği yönünde. Yük altındayken sorun yaşamanız çok mümkün. Yine de sizin bileceğiniz iş.

Overclock yapılacaksa 8+4 gerekebilir ama yapılmayacaksa 8 pin yeterli olur.

Overclock yapılacaksa 8+4 gerekebilir ama yapılmayacaksa 8 pin yeterli olur.

PSU gayet kaliteli ve saglam ayrica 80+ Gold.
O 4 pin olmadigi için 4pini 8E ceviren aparat kullanmaktan baska care yok sanirim.

PSU gayet kaliteli ve saglam ayrica 80+ Gold.
O 4 pin olmadigi için 4pini 8E ceviren aparat kullanmaktan baska care yok sanirim.

PSU yeterli fakat Molex çeviriciler pek güvenli değil. Yine de PSU değiştirmek istemezse Molex ile çevirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…