HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar sistemim. RTX 3050 laptop GPU. i5 11320H. 8 GB 3200Hz RAM. Bir de arkadaşlar bu FSR 3.0'a çeviren modla beraber düşük grafiklerde kaç FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Arkadaşlar sistemim. RTX 3050 laptop GPU. i5 11320H. 8 GB 3200Hz RAM. Bir de arkadaşlar bu FSR 3.0'a çeviren modla beraber düşük grafiklerde kaç FPS alırım?
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Temmuz 2024 #2 Merhaba. Düşük ayarlarda 60+ FPS alabilirsiniz gibi gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba. Düşük ayarlarda 60+ FPS alabilirsiniz gibi gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 TolgaFlashTR dedi: Merhaba. Düşük ayarlarda 60+ FPS alabilirsiniz gibi gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aga 8 GB RAM'im olduğu için bu adamdan düşük aldım indirince sonra modlayıp fg yi açtım 30-50 alıyorum. Artı 0 Eksi
TolgaFlashTR dedi: Merhaba. Düşük ayarlarda 60+ FPS alabilirsiniz gibi gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aga 8 GB RAM'im olduğu için bu adamdan düşük aldım indirince sonra modlayıp fg yi açtım 30-50 alıyorum.