i5-1135G7 sistem mavi ekran hataları veriyor

rationalthoughts

Yoctopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/open?id=1ctpsgNXwO-Jgf6VF6DdSBYBYykpneDiW&usp=drive_fs
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz
Laptop alındığından beri farklı farklı mavi ekran hataları alıyorum. Çoğunlukla da [CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT] hatasını alıyorum ve genelde %0'da takılı kalıyor. Çok anlamıyorum ama sanırım bu yüzden de minidump dosyası oluşturmuyor. Bu hataları aldığım zamanlar hep değişiyor. Bazen sadece YouTube'dan video izlerken bazen de oyun oynarken oluyor. Aldığım diğer hataları da paylaştım. Paylaşmam gereken başka şeyler varsa da söyleyin, paylaşırım.

Daha önce aynı hatayı kendi cihazımda almıştım hatalı Windows kurulumundan kaynaklı olmuştu Windows'un kurulu olduğu diski formatla kendin tekrardan 10/11 kur.

Bilgisayarı N11'deki HP olmayan bir satıcıdan almıştım. Zaten geldiği ilk günden Genshin Impact'i indirdiğimde bahsettiğim mavi ekran hatasını vermişti. Bu yüzden kurulum yanlış yapılmış olabilir mi?

Daha önce aynı hatayı kendi cihazımda almıştım hatalı Windows kurulumundan kaynaklı olmuştu Windows'un kurulu olduğu diski formatla kendin tekrardan 10/11 kur.

Son düzenleme:

2. el cihaz alınmaz hocam alınsa bile sıfır işletim sistemi kurulu şekilde almanı öneririm hali hazır kurulu olan sistemler casus yazılım ya da hatalı cihaz donanımları saklamak için kullanılabilir dediğim gibi disk formatının üzerine yeniden USB ile Windows kurman en iyisi olur eğer kusurlu cihaz donanımı varsa ise cihaz sana bayağı pahalıya patlar.

Anladım teşekkürler. Sanırım 3 yıl önce almıştım o zamanlar da umursamayıp servise götürmemiştim. Şimidi garantisi de bitti yapacak bir şey yok. Peki Windows'u kurmak tek başıma yapabileceğim bir şey mi? Yani bir videodan nasıl yapıldığını izlesem halledebilir miyim? Hiç anladığım bir şey değil çünkü.

BIOS'a girebiliyor isen USB ile Windows kurmak hayatında yapabileceğin en kolay teknolojik işlem halihazırda sağlam bir bilgisayardan bir USB'ye ilk ventory kur sonra ventory ye istediğin sürümü yükle sonra USB'yi cihazına tak ve BIOS'u aç BIOS'tan BIOS'a değişse de genel olarak benzer işlemler ile USB'yi başlatıcı olarak seçip kurulumunu yap numara vb paylaşmak yasak diye biliyorum paylaşabiliyor isek görüntülü olarak yardım edebilirim.

Yarın akşam kurumu denerim. Teşekkürler yardımın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…