Çözüldü I5 11400F 2.6 GHz üstünde çalışmamaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Musashiii

Decapat
Daha fazla  
1691585840727.png

Fotoğrafta da görüldüğü gibi RTX 2060 ekran kartım ile 1080p Ultra ayarlarda da GTA 5 oynuyorum. Normalde ekran kartı kullanımı %100 oranı olurdu GTA 5 de ama işlemcim çok ısınıyor diye soğutma aldım sıcaklıklar çok iyi durumda ama işlemcim 4,2 GHz de çalışırken normalde artık 2.6 GHz üstüne çıkmıyor yük binse bile ve BIOS performans ile ilgili ayar açık bilgisayar da yüksek performans modunda sorun nedir?

BIOS'a gir Intel Turbo Boost Technology enabled olsun. Böylece yukarıdaki ThrottleStop programını kullanmana gerek kalmaz. Anakart modelini söylersen daha net yardımcı olabiliriz.

20 MB zor yer kaplıyor. Hem ThorttleStop daha sonralarda işine yarayabilir. Silmeye gerek yok zaten kapatıp açtığında bu ayarlar devam edecektir. Bende etmişti.

20 MB zor yer kaplıyor. Hem ThorttleStop daha sonralarda işine yarayabilir. Silmeye gerek yok zaten kapatıp açtığında bu ayarlar devam edecektir. Bende etmişti.

@Cor3d hocam ikinizin dediklerini yaptım oldu da sağ olun ama aç kapa yapınca eski haline dönüyor programı açınca hızı tekrar artıyor. Bir de uyarı aldığım için yazamadım kusura bakmayın.

@Cor3d hocam ikinizin dediklerini yaptım oldu da sağ olun ama aç kapa yapınca eski haline dönüyor programı açınca hızı tekrar artıyor. Bir de uyarı aldığım için yazamadım kusura bakmayın.

Sorun yok. FIVR diye bir yer vardı ThorttleStopta. Sağ aşağıda Save voltages immadiently diye bir seçenek vardı. Onu işaretleyim uygula deyin bakalım. Bir şey değişeceğini sanmam ama denemekten zarar gelmez.

Ayrıca sol aşağıdaki save tuşuna basıyorsun değil mi?

Sorun yok. FIVR diye bir yer vardı ThorttleStopta. Sağ aşağıda Save voltages immadiently diye bir seçenek vardı. Onu işaretleyim uygula deyin bakalım. Bir şey değişeceğini sanmam ama denemekten zarar gelmez.

Save tuşuna basıyorum hocam dediklerinizide yaptım ama maalesef değişen bir şey olmadı yine eski haline dönüyor.

BIOS sıfırladım komple düzeldi hocam sağ olasın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı