i5 11400F GTX1660S sistemde FC24 performansı düşük

İşletim sistemi
Windows 11

MustafaT58

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB 2666 mhz
Ekran kartı
Geforce GTX 1660s
Anakart
MSİ H510
İşlemci
İntel İ5 11400f
Normalde bugüne kadar sıkıntısız oynadığım oyun son 2 gündür lobide maça girerken her yerde kasıyor maçlara giremiyorum gecikmeden dolayı atıyor ne yaptıysam olmadı. Kullanımlara baktığımda işlemci % 35-40 bandında ekran kartı ise % 90-100 civarı bazen ekran kartı da kasma olduğu için 30-40'lara düşüyor.

Normalde bugüne kadar sıkıntısız oynadığım oyun son 2 gündür lobide maça girerken her yerde kasıyor maçlara giremiyorum gecikmeden dolayı atıyor ne yaptıysam olmadı. Kullanımlara baktığımda işlemci % 35-40 bandında ekran kartı ise % 90-100 civarı bazen ekran kartı da kasma olduğu için 30-40'lara düşüyor.
Biostan xmp ac ramin mhz yukselsin. Mumkunse 16gb(8x2) ye yukselt rami. Oyun ssd yemi hdd ye mi kurulu?

Biostan xmp ac ramin mhz yukselsin. Mumkunse 16gb(8x2) ye yukselt rami. Oyun ssd yemi hdd ye mi kurulu?
hdd ye kurulu ama dediğim bu zamana kadar hiç böyle yapmazdı

Çok klasik olacak ama en basit çözüm en iyisi olabilir, işlemci macunu ve fan temizliği vs yaptırın derim.
Sıcaklık değerleri normal onlardan olacağını sanmıyorum

Siz BIOS'tan XMP acin, HDD'nin sagligini kontrol edin gereksiz dosyalari silin, birlestirin farki goreceksiniz.

Tamamdır deneyeceğim.

Siz BIOS'tan XMP acin, HDD'nin sagligini kontrol edin gereksiz dosyalari silin, birlestirin farki goreceksiniz.

Bazı gereksiz dosyalar vardı onları silince normale döndü teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı