i5 11400F için stok soğutucu yeterli mi?

Alperellow

Kilopat
Daha fazla  
Intel Core i5-11400F 2.60GHz işlemci için stok soğutucu yeterli mi yoksa yanına Snowman M200 ya da sizin önerebileceğiniz bir soğutucu alınır mı? Eğer Power Supply bu durumu etkiliyorsa diye yazayım, Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core i5-11400F 2.60GHz işlemci için stok soğutucu yeterli mi yoksa yanına Snowman M200 ya da sizin önerebileceğiniz bir soğutucu alınır mı? Eğer Power Supply bu durumu etkiliyorsa diye yazayım, Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ almayı düşünüyorum.
Gta 5, RDR2 ve ağırlıklı işlemci kullanan CS:GO, Valorant tarzı oyunlarda 77 dereceyi görmedim diyebilirim. Bence yeterli olacaktır ama kasanızın hava akışına da bağlı.
Düzeltiyorum 12. nesil anladım ben 12. nesil kullanıyorum 11. nesil kullanan arkadaşlar tecrübelerini daha iyi aktarır. Silemedim mesajı.

Gta 5, RDR2 ve ağırlıklı işlemci kullanan CS:GO, Valorant tarzı oyunlarda 77 dereceyi görmedim diyebilirim. Bence yeterli olacaktır ama kasanızın hava akışına da bağlı.
Düzeltiyorum 12. nesil anladım ben 12. nesil kullanıyorum 11. nesil kullanan arkadaşlar tecrübelerini daha iyi aktarır. Silemedim mesajı.
Kesinlikle yeterli değil. Kasanız kötüyse zaten direkt farklı bir soğutucu almanızı tavsiye ederim. Ben Aerocool mirage 5 aldım memnunum.

Aynı işlemci var, stok soğutucu yeterli değil. Ben SE 224 XT kullanıyorum. Yük altında 65-70 dereceleri geçmiyor. Soğutucu alacaksanız bütçe fazla değil ise sıvı soğutma yönelmeyin, SE 214 ve ya 224 XT işinizi görür.

Ben sıcak memlekette yaşıyorum 75 dereceleri görmesine bile izin vermeden yaz başlamadan SE-224 XT taktım kafam gayet rahat. Sıcak çalışıp ömründen yiyeceğine, serin çalışsın stabil performans versin kafasındaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı