Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.689 Çözümler 54 15 Temmuz 2025 #11 Erkuday29 dedi: Yok işlemci sıcaklıları 50-55 derece arasın da V-Sync açıyorum yine drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı o zaman bambaşka bir şey. Oyun kaynaklı driver kaynaklı herhangi bir nedeni olabilir hocam.
Erkuday29 dedi: Yok işlemci sıcaklıları 50-55 derece arasın da V-Sync açıyorum yine drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı o zaman bambaşka bir şey. Oyun kaynaklı driver kaynaklı herhangi bir nedeni olabilir hocam.
Erkuday29 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #12 Burak Karabal dedi: Sıkıntı o zaman bambaşka bir şey. Oyun kaynaklı driver kaynaklı herhangi bir nedeni olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın
Burak Karabal dedi: Sıkıntı o zaman bambaşka bir şey. Oyun kaynaklı driver kaynaklı herhangi bir nedeni olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın