i5 11400F işlemci God of War oynarken 96 derece oluyor

• Konuyu başlatan Wesla
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.062
Uuuhhh, 3 aylık mı? 11400F ve GTX 1650 ile mi? Nereden aldınız?

Toplama bir bilgisayar hazır değil. Bu sistem çok işlevli bir sistem zaten daha fazla para ödemeye lüzum görmedik.

O işlemci için gereksiz olur. Çok ucuza gelecek ise şunu sorarım, çok ucuza hangi marka? Kötü bir modeli sırf sıvı diye alıp sistemi çöp etme riskini sırtladığınıza değmez.

Markasını bilmiyorum. Ama gereksiz olur diyorsanız bir bakarım attıklarınıza.

11400f, stok fanla cayır cayır yanan bir işlemci yük altında. Yukarıda önerilen Dark Freezer x123 ilaç gibi gelir işlemcinize ve şu an neredeyse bedavaya satılıyor. Bütçe sıkıntısı yoksa Thermalright Burst Assassin öneririm 1100-1200 bandına.

Bende de 10400 işlemci var stock fan yeterli deniliyor ama bence değil. Geçen hafta Dark Freezer X123 aldım ondan öncesinde Prime95 testlerinde 98 dereceleri görüyordum şimdi 70i geçmiyor. Stock fanı kullanmayın.

Gerçekten 28 derece fark etti mi? Vay be tamamdır teşekkür ederim dikkate alacağım bu dediğinizi.

Toplama bir bilgisayar hazır değil. Bu sistem çok işlevli bir sistem zaten daha fazla para ödemeye lüzum görmedik.

Markasını bilmiyorum. Ama gereksiz olur diyorsanız bir bakarım attıklarınıza.
Anladım, ne kadar para verdiniz bilmiyorum ama daha iyi seçenekler yapılabilirdi bence, hele frisby kasa olması, benim 4 yıllık var sadece tek fan çalışıyor kalitesi pekte güzel değil.
Sıvı soğutma daha yeni ve daha güçlü işlemcileri ile yapılması tavsiye edilir

11400f, stok fanla cayır cayır yanan bir işlemci yük altında. Yukarıda önerilen Dark Freezer x123 ilaç gibi gelir işlemcinize ve şu an neredeyse bedavaya satılıyor. Bütçe sıkıntısı yoksa Thermalright Burst Assassin öneririm 1100-1200 bandına.
K ibareli değil o sebeple X123 de alsa tek kaybedeceği şey biraz daha sesli çalışması olur, sessiz olsun diye de 500 yerine 1100, 1200 vermek mantıklı mı, kendi bilir.

11400F, stok fanla cayır cayır yanan bir işlemci yük altında. Yukarıda önerilen Dark Freezer X123 ilaç gibi gelir işlemcinize ve şu an neredeyse bedavaya satılıyor. Bütçe sıkıntısı yoksa Thermalright burst Assassin öneririm 1100-1200 bandına.

Öneriniz için teşekkür ederim. Thermalright burst Assassin cidden biraz tuzluymuş. Yukarıda önerilen Dark Freezer'ın yanındaki Snowman sizce nasıl? Dark Freezer'dan çok farklı mı? Keşke biraz daha para koyup Snowman alsaydım der miyim ileride?

Öneriniz için teşekkür ederim. Thermalright burst Assassin cidden biraz tuzluymuş. Yukarıda önerilen Dark Freezer'ın yanındaki Snowman sizce nasıl? Dark Freezer'dan çok farklı mı? Keşke biraz daha para koyup Snowman alsaydım der miyim ileride?
Demezsin. Çift fan avantajı var ama kulaklık takip oynuyorsan x123'ün sesi umurunda olmaz.

Anladım, ne kadar para verdiniz bilmiyorum ama daha iyi seçenekler yapılabilirdi bence, hele Frisby kasa olması, benim 4 yıllık var sadece tek fan çalışıyor kalitesi pek de güzel değil.
Sıvı soğutma daha yeni ve daha güçlü işlemcileri ile yapılması tavsiye edilir.

Aldıktan sonra fark ettim daha iyi sistemlerin olduğunu ama bu sistem gerçekten hemen hemen her oyunu açıyor ve oynatıyor sadece ısınma sorunu biraz var darboğaz oranı cidden çok düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı