i5 11400F RTX 3050 sistem nasıldır?

efe2839

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım ben bu sisteme i5 11400F, 500 GB SSD ve RAM'leri ışıklı ekleyip gördüğünüz fiyati verdim. Sizce kazıklandım mı yoksa normal fiyat mı? Tarihi görüyorsunuz şu fiyatların ve maaşların yükseldiği dönemdi. Klavyeyle şu an kullanmıyorum bir de onun fiyatı hakkında görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230216_192610_Chrome.png
    152,5 KB · Görüntüleme: 84
Hocam 3050 ekran kartlı sisteme o fiyat çok fazla. Yani söylemek istemem ama ucundan kazıklanmışsınız.

Hocam klavye çok güzel kendim de kullanıyorum. Kasamız da aynı fakat kasamdan çok memnun değilim. Mesh olmadığı için işlemciye soğutucu istiyor ve PSU'su rezil. Ben yeni PSU alarak sorunu çözdüm, eğer çok ısınma yaşarsanız ön paneli söküm, aksesuarcıdan boyutuyla birlikte ızgara yaptırın. Onu takın.

Bence yol yakınken iptal et başka sistem tavsiye etsin arkadaşlar.

Soğuk su için hocam. Burada daha ucuza 3060 varken gidip 3050 sistem almak...... Keşke konu açsaydınız araştırsaydınız biraz. Hero 5A - Game Garaj Bakın bu sistem çok daha iyi ama daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…