Ekran kartım MSI RTX 3060 Ventus 2X işlemcim Intel i5 11400F 1. 3. ve 5. çekirdek hep %100 de sabit ve FiveM'de ekran kartım %30-40 civarı yüksek çok yüksek ayarlar arası ve ona rağmen 40-50 FPS'lerde ve işlemci %70-80 anlamadım bir yardımcı olsanız.
3 tane çekirdek tıkandığı için darboğaz yaşıyorsun. FiveM'de normal mi bilmiyorum, belki optimizasyon sorunu vardır bilemiyorum, hiç oynamadım ama normalde o işlemci 3060 Ti'yi besleyebiliyor.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.