i5-11400F - RX 6700 sistem uyumlu mu?

Hazır sistem tarafında daha uygun sistemler olabileceğini düşünüyorum monitör dahil bütçe nedir?
Ve istediğiniz bir özellik var mı NVIDIA olsun Intel olsun şu kadar SSD'si olsun gibi.

Monitör tn panel, ayrıca hazır olarak daha iyi parçalı sistemler bulunuyor.

1- Ram 16 olacaksa 8x2 şeklinde olması daha sağlıklı.
2- İşlemci çok güç tüketmiyor olsa da harici bir cpu soğutucu almak, ilerleyen zamanlar için performansa katkısı olacaktır.
3- Fiyat ile ilgili bilgi verilmemiş, fiyatını hakediyor mu ona da bakmak lazım.

Ram 16x2 olacak ve ayrıca monitör dahil 20000 ama 500-6000 TL fazla olursa bir sıkıntı olmaz.

14.700 gibi bir şey tutuyor hddsiz.

Hazır sistem tarafında daha uygun sistemler olabileceğini düşünüyorum monitör dahil bütçe nedir?
Ve istediğiniz bir özellik var mı NVIDIA olsun Intel olsun şu kadar SSD'si olsun gibi
Bütçem 20000 TL benim için en önemli şey RTX kartlarda olduğu gibi özellikler çok gerek yok sadece oyunu yüksek FPS'de oynamak yeterli olacaktır.

Monitör tn panel, ayrıca hazır olarak daha iyi parçalı sistemler bulunuyor.
tn panelin ne olduğunu bilmiyorum ayrıca hazır sistem atar mısın daha iyisini.

psu= 959 TL
ram= 869 TL
ssd= 649 TL
ekran kartı= 7199 TL
kasa= 808 TL
anakart= 1992 TL
işlemci= 2599 TL
monitör= 3299 TL
hdd= 977 TL

Son düzenleme:

Bu sistem daha iyi olur monitör olarak bu iyidir.

Şimdi monitörün hem kalitesi düştü hem de fiyatı yükseldi benim attığım monitör daha iyi değil mi? Ayrıca kasaya o kadar harcamaya değer mi?

Şimdi monitörün hem kalitesi düştü hem de fiyatı yükseldi benim attığım monitör daha iyi değil mi? Ayrıca kasaya o kadar harcamaya değer mi?

Attığınız monitör TN panel yani benimki şüphesiz daha iyi.
Kasayı yükseltmeye açık olsun geniş ve ferah olsun diye öyle seçtim bütçe olduğu için kasa konusunda 6700XT'nin sığacağı daha ucuz kasa var mı bilmiyorum yeni konu açarsanız yardımcı olurlar 1300TL civarına rahat bulunur kasa.
Fiyatı pahalı geldiyse 6700XT yerine 6700 veya B550 yerine B450 koyabilirsiniz.
Sizin attığınız sistemin fiyatı neydi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…