i5-11400F - RX 6700 sistem uyumlu mu?

Benim attığım sistemin fiyatı 19500 falan olması gerekli.

Aga benim ilk attığım sistemde darboğaz, boyut uyuşmama gibi bir sıkıntı var mı?

H610 m 11.nesil desteklemiyor sanırım.
Bir de o sistemi almanızın sebebi nedir benim attığım çok daha iyi.
Çünkü monitör ram daha kötü ve kasanın fiyatı bana fazla geldi onun dışında ryzen 5 5600 ve anakart olarak B450M-A kullanmayı düşünüyorum ama 3200 mHz rame uyar mı?

Çünkü monitör RAM daha kötü ve kasanın fiyatı bana fazla geldi onun dışında Ryzen 5 5600 ve anakart olarak B450M-A kullanmayı düşünüyorum ama 3200 MHz RAM'e uyar mı?

İyide attığım parçaların hepsi sizinkilerden daha kaliteli ve daha iyi parçalar istrseniz tek tek konu açıp sorabilirsiniz.
Kasanın fiyatı fazla geldiyse bu var dediğim gibi ben kaliteli ve büyük bir kasa olsun diye onu attım.
Attığınız RAM'ler soğutucususuz 3200MHz CL 16.
Benim attıklarım soğutuculu 3600MHz CL17
Monitör konusunu çok bilmiyorsunuz sanırım dediğim gibi onun için yeni konu açın 36000TL monitör önerisi diye çoğu kişi bunu önerecektir çünkü bu fiyata en iyi monitör odur.

Peki sizin attığınız parçaları alacağım içinde bir uyuşmazlık yok değil mi? bide işlemcinin olduğu site güvenli mi? İsmini çok duymadığım bir site.

Peki sizin attığınız parçaları alacağım içinde bir uyuşmazlık yok değil mi? Bir de işlemcinin olduğu site güvenli mi? İsmini çok duymadığım bir site.

Sitelerin hepsi güvenilir.
Attığım antec kasaya XFX 6700XT sığmayabilir sitesinde uzunluğa dair bir şey bulamadım @alihanvardertyok hocam sığar mı sığmazmı bilgilendirebilir bizi.
İşlemci tray yani yanında soğutucu gelmiyor soğutuculu 3100TL bence tray alıp bir de şu soğutucuyu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…