Merhaba 6 sene laptop kullandım ilk kez PC alacağım. Çift PC yayın yapacağım Elgato kart ile ve aklımda bazı sorular var. Yurt dışındayım almayı düşündüğüm PC bu.
www.emag.bg
İlk önce yapmak istediğim sistem şu - HDMI ile PC'den monitörüme görüntü aktarıp PC'deki diğer HDMI girişini Elgato'ya bağlayıp Elgato'nun diğer HDMI çıkışını da laptopuma bağlamak. Burada bir yanlışım varsa düzeltin. Aklımda oluşan sorularda şunlar:
1.linkini verdiğim PC de kaç HDMI girişi var?
2.diyelim ki oyun bilgisayarına yani linkteki PC'ye daha 2 tane monitör bağlamak istiyorum eğer yeterli sayıda HDMI yoksa nasıl yapabilirim?
3.benim bildiği HDMI portları ekran kartında oluyor ama anladığım kadarıyla anakartta falan da oluyormuş doğru bir bilgi mi?
VIST PC Gaming CORE i5 11400F, Ram 16GB, NVIDIA GeForce RTX 3060, SSD 512GB M.2, WIFI, Winodws 10 Pro - eMAG.bg
Избери VIST PC Gaming CORE i5 11400F, Ram 16GB, NVIDIA GeForce RTX 3060, SSD 512GB M.2, WIFI, Winodws 10 Pro от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!
İlk önce yapmak istediğim sistem şu - HDMI ile PC'den monitörüme görüntü aktarıp PC'deki diğer HDMI girişini Elgato'ya bağlayıp Elgato'nun diğer HDMI çıkışını da laptopuma bağlamak. Burada bir yanlışım varsa düzeltin. Aklımda oluşan sorularda şunlar:
1.linkini verdiğim PC de kaç HDMI girişi var?
2.diyelim ki oyun bilgisayarına yani linkteki PC'ye daha 2 tane monitör bağlamak istiyorum eğer yeterli sayıda HDMI yoksa nasıl yapabilirim?
3.benim bildiği HDMI portları ekran kartında oluyor ama anladığım kadarıyla anakartta falan da oluyormuş doğru bir bilgi mi?