i5 11400H - GTX 1650 laptopun Valorant'ta kaç FPS vermesi gerekir?

İşletim sistemi
Windows 11
Yine de 200 üstü beklemesin. Zor biraz
8gb daha ram eklemiştim ancak 3200 yerine 2667 mhz de çalışınca iadeye gönderdim. O ram takılı iken yer yer 200 ü geçtiği oluyordu hocam. Şimdi aynı model ramden sipariş verdim. Ramin fps e bu kadar etkisi nasıl olabiliyor. Oyun ram üzerinden mi dönüyor? Ayrıca bazı arkadaşlar çok bişey bekleme anca gibi şeyler söylemişsiniz de işlemci ve ekran kartının düşük olduğunu düşünmüyorum ve ayrıca laptopu soğutucu ile kullanıyorum 65° geçmiyor.

Aldığın değerler normal ancak RAM takviyesi yaparsan müthiş bir artış görürsün, rekabetçi oyunlar ekran kartı gücünü çok kullanmaz, önemli olan işlemci ve RAM'dır.

8gb daha ram eklemiştim ancak 3200 yerine 2667 mhz de çalışınca iadeye gönderdim. O ram takılı iken yer yer 200 ü geçtiği oluyordu hocam. Şimdi aynı model ramden sipariş verdim. Ramin fps e bu kadar etkisi nasıl olabiliyor. Oyun ram üzerinden mi dönüyor? Ayrıca bazı arkadaşlar çok bişey bekleme anca gibi şeyler söylemişsiniz de işlemci ve ekran kartının düşük olduğunu düşünmüyorum ve ayrıca laptopu soğutucu ile kullanıyorum 65° geçmiyor.
Ekran kartı işlemciyle alakası yok(sistemden sisteme göre değişebilir ve asıl fpsi işlemci etkiler bunun yanında RAM) , RAM dual channel olunca performans artışı oluyor ama FPS'i 2 katına çıkarmasını beklemeyin. Mesela bende sadece 30 FPS fark etti 5600g/6600

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı