N NecmiHoca Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 ASUS FX506HE-HN011 laptop aldım. Armoury Crate'den Turbo moda alsam bile Valorant'ta işlemci hızı 2.5GHz'yi geçmiyor. Bu yüzden düşük FPS alıyorum çözümü nedir acaba?
ASUS FX506HE-HN011 laptop aldım. Armoury Crate'den Turbo moda alsam bile Valorant'ta işlemci hızı 2.5GHz'yi geçmiyor. Bu yüzden düşük FPS alıyorum çözümü nedir acaba?
Alpagu87 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #2 Sorunun sebebini tespit etmek için sıcaklık değerlerini kontrol ederek başlayabilirsiniz, bunun için HWiNFO kullanabilirsiniz.
Sorunun sebebini tespit etmek için sıcaklık değerlerini kontrol ederek başlayabilirsiniz, bunun için HWiNFO kullanabilirsiniz.
N NecmiHoca Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 Alpagu87 dedi: Sorunun sebebini tespit etmek için sıcaklık değerlerini kontrol ederek başlayabilirsiniz, bunun için HWiNFO kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... cpu sıcaklığı 65 dereceyi geçmiyor
Alpagu87 dedi: Sorunun sebebini tespit etmek için sıcaklık değerlerini kontrol ederek başlayabilirsiniz, bunun için HWiNFO kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... cpu sıcaklığı 65 dereceyi geçmiyor