i5-11400H - RTX 3050 Ti sistemde GTA 5 oynanır mı?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Intel i5 11400H 8 GB RAM 512 SSD.
GTA'da kaç FPS alır veya akıcı oynanılır mı? Ona göre indirmeyi düşüneceğim. Konu hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Full HD yüksek ayarlarda 60 fps ve üstü oynarsın. Hatta gerekli grafik ayarı yapıldığında 2k da bile o sistem de GTA 5 oynarsın. Artık GTA 5 in PC için bir ek açıp açmama olasılığı kalmadı. Hemen her her PC GTA 5 i açıyor.

Hocam biraz yanlış bilgi olmaz mı? 3. nesil bir Intel işlemci açar mı yani :D
Hocam bence son 10 yıl içinde çıkan her Laptop her masaüstü bir şekilde GTA 5 i açar.
Size şaka gibi gelebilir ama GTA 5 ilk çıktığında ben 4 GB ram ve 1gb ekran kartı ile 25 FPS ortalamayla oyunu bitirmiştim :')

Hocam bence son 10 yıl içinde çıkan her laptop her masaüstü bir şekilde GTA 5'i açar.
Size şaka gibi gelebilir ama GTA 5 ilk çıktığında ben 4 GB RAM ve 1GB ekran kartı ile 25 FPS ortalamayla oyunu bitirmiştim:')

2014 yılında çıkmış olan Intel Pentium işlemcili laptopum var. Yanımda şu anda Minecraft oyununda 60FPS zor alıyorum 25FPS GTA de mi alacağım. Ve siz de diyorsunuz GTA 5 ilk çıktığında, şu anda güncel bir GTA 5'i açmaz.(GTA 4 de 30FPS zor alıyorum o laptopta Very Low ayarlarda)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı