Sorun sürekli devam etmiyor 2 kez başıma geldi 15 20 saniye sonra düzeliyor.Güvenli modda başlattığınızda bu sorun olmuyorsa ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir. Eğer öyleyse DDU ile sürücüyü silip en son sürücüyü yeniden yükleyin.
Sürücü kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim windows 11 öncesi bu tarz bir şey yaşamadım yazılımsal diye düşünüyorum ben.Ekran kartınız arızalı gibi. Servise yollayın. Mümkünse videolu kanıt ile.
Kendin cevaplamışsın zaten. Sorun windows 11 kurman. Demek ki pc kaldırmıyor. 10 kullan.Laptopa Windows 11 kurdum ekranım bozulmaya başladı. Windows 10'da bu sorun yoktu neden kaynaklanıyor olabilir?
RTX 3050 i5 11400h 8 GB RAM.
Eki Görüntüle 1260483
11400H ve RTX 3050 ile Windows 11 kaldırmaz mı? Dostum sence Hulk gerçek mi? Konu sahibine gelince. Windows 11'in yüklediği sürücü ile problem de olabilir evet. Ama pek sürücülük bir arıza görmedim. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.Kendin cevaplamışsın zaten. Sorun windows 11 kurman. Demek ki pc kaldırmıyor. 10 kullan.
Bende 6-7 aydır var aynı cihaz, arada bir pc kasınca oluyor. Neden bilmiyorum.Sorunu çözebildinizmi acaba aynı sorunu bende yaşıyorum i511400H GTX1650 8 GB RAM'li Nitro 5 de Windows 11'e geçtikten sonra oldu bu sorunu yaşayan herkes Windows 11 de yaşamış ve tarayıcı açıkken nasıl bir yol izlediniz yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Pek donanım sorununa benzemiyor ayrıca birden fazla kişi bu sorunu yaşamış tüm kaynaklara baktım yurt dışı ve TR forumlarına genelde ASUS TUF ve Nitro kullanıcıları bu sorunu yaşıyor Windows 11 de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.