Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
İkisini de pek kullandığım sayılmaz. Ne zaman öneri veya yardım istersen yeni bir konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardım etmeye çalışırım.iletişim için discord veya telegram varmı peki hocam rica etsem
05307355395 wp hocam rica ediyorum bir kaç birşey danısayım rahatlıyayım inan kafam doluİkisini de pek kullandığım sayılmaz. Ne zaman öneri veya yardım istersen yeni bir konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardım etmeye çalışırım.
benim kasama sıvı sogutma olur mu ? öneriniz nedir butce ne cıkmam gerekiyor pekiİkisini de pek kullandığım sayılmaz. Ne zaman öneri veya yardım istersen yeni bir konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardım etmeye çalışırım.
ne kadar bir butce ayırmam gerekicek bu kasa için peki sıvı sogutucu ve power içinyardımcı olurmusnuzBaktım, Gamepower'ın dandik bir soğutucusu işte. 11600K için hiç de yeterli bir termal çözüm değil.
Tam anlayamadım, soğutucuyu hafifçe sallayın. Sallanıyorsa zaten montajı dengesizdir, mandalları açtığınızda sanırım arkadan çıkaracaksınız dişleri. Tabii bilmiyorum montaj kitapçığı varsa ona bi' bakın derim.
Kaliteli hava soğutucu yeterli. Sıvı soğutma macerasına girmeye gerek yok.benim kasama sıvı sogutma olur mu ? öneriniz nedir butce ne cıkmam gerekiyor peki
Aynen. Şu SE-224 XT baya sağlam soğutucu. Benzer fiyat skalasında kafa tutmadığı hava soğutucu kalmadı. Dediğin gibi Hydrogon daha estetik duruyor fakat sanırım ben SE-224 XT alacağım. Kırmızı mı alsam diye düşünüyorum. Rengi kapatabiliyorsam direkt alırım. Benim RAM'lerde kırmızı olduğu için iyi uyarlar.@Emma Stone Hydrogon'a Uchiha Shisui ve The Front Man ile baktık, SE 224 XT'nin performansı daha iyi ama stok kullanımda farkları olmaz. Hydrogon biraz daha estetik bir çar.
Kule tipi elimde cooler master 212 var ama tipi sinirimi bozuyor her an söküp 500 liralık sıvı soğutma takabilirim. Ucube gibi bir şey.Kaliteli hava soğutucu yeterli. Sıvı soğutma macerasına girmeye gerek yok.
Soğutucu;
Snowman T6 Cpu Soğutucu Fan Mavi Fiyatları ve Özellikleri
T6 alırsan yanına şu termal macunu yapıştır:ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe veya ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeWipaste C2 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Wipaste C2 4 gr Termal Macun gr fiyatı 45,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Wipaste C2 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
PSU;Silverstone Hydrogon D120 ARGB 6 Isı Borulu, 2x12cm ARGB Led Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-HYD120-ARGB) | Teknobiyotik
SST-HYD120-ARGB-icgorsel Teknik Özellikler Fan Boyutu 120mm Fan LED Addressable RGB Fan Bağlantı Tipi 4 Pin PWM Max Hava Akımı 56.23 CFM Fan Hızı 0~1850RPM ± %10 İşlemci...www.teknobiyotik.com
PHANTEKS PH-P550G 550W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
PHANTEKS PH-P550G 550W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
Kaliteli hava soğutucu yeterli. Sıvı soğutma macerasına girmeye gerek yok.
Soğutucu;
Snowman T6 Cpu Soğutucu Fan Mavi Fiyatları ve Özellikleri
T6 alırsan yanına şu termal macunu yapıştır:ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe veya ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeWipaste C2 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Wipaste C2 4 gr Termal Macun gr fiyatı 45,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Wipaste C2 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
PSU;Silverstone Hydrogon D120 ARGB 6 Isı Borulu, 2x12cm ARGB Led Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-HYD120-ARGB) | Teknobiyotik
SST-HYD120-ARGB-icgorsel Teknik Özellikler Fan Boyutu 120mm Fan LED Addressable RGB Fan Bağlantı Tipi 4 Pin PWM Max Hava Akımı 56.23 CFM Fan Hızı 0~1850RPM ± %10 İşlemci...www.teknobiyotik.com
PHANTEKS PH-P550G 550W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
PHANTEKS PH-P550G 550W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
@Emma Stone Hydrogon'a Uchiha Shisui ve The Front Man ile baktık, SE 224 XT'nin performansı daha iyi ama stok kullanımda farkları olmaz. Hydrogon biraz daha estetik bir çar.
Onun harici iyi, PH-P550G'nin o fiyatta olması nimet.
Şimdi son kararımız ne benim kasa için onu okeyliyelim bütçeler güzel performans alicaksam sıkıntı yok beklediğimden daha düşük çıktı açıkçası mutlu oldum kafam serinledi kasadan önceAynen. Şu SE-224 XT baya sağlam soğutucu. Benzer fiyat skalasında kafa tutmadığı hava soğutucu kalmadı. Dediğin gibi Hydrogon daha estetik duruyor fakat sanırım ben SE-224 XT alacağım. Kırmızı mı alsam diye düşünüyorum. Rengi kapatabiliyorsam direkt alırım. Benim RAM'lerde kırmızı olduğu için iyi uyarlar.