i5 11600K XFX 6600XT sistem oyunda düşük FPS veriyor

İkisini de pek kullandığım sayılmaz. Ne zaman öneri veya yardım istersen yeni bir konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardım etmeye çalışırım.
05307355395 wp hocam rica ediyorum bir kaç birşey danısayım rahatlıyayım inan kafam dolu
İkisini de pek kullandığım sayılmaz. Ne zaman öneri veya yardım istersen yeni bir konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardım etmeye çalışırım.
benim kasama sıvı sogutma olur mu ? öneriniz nedir butce ne cıkmam gerekiyor peki
ne kadar bir butce ayırmam gerekicek bu kasa için peki sıvı sogutucu ve power içinyardımcı olurmusnuz

Son düzenleme:
Kule tipi soğutucu yeter, sıvı soğutmaya falan gerek yok. Buradan 200-400 arası gelecek minimum.
PSU için 700 TL en azından öneririm, ayırabilir misiniz?

benim kasama sıvı sogutma olur mu ? öneriniz nedir butce ne cıkmam gerekiyor peki
Kaliteli hava soğutucu yeterli. Sıvı soğutma macerasına girmeye gerek yok.
Soğutucu;
Snowman T6 Cpu Soğutucu Fan Mavi Fiyatları ve Özellikleri
T6 alırsan yanına şu termal macunu yapıştır: ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe veya ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PSU;

@Emma Stone Hydrogon'a Uchiha Shisui ve The Front Man ile baktık, SE 224 XT'nin performansı daha iyi ama stok kullanımda farkları olmaz. Hydrogon biraz daha estetik bir çar.

Onun harici iyi, PH-P550G'nin o fiyatta olması nimet.

@Emma Stone Hydrogon'a Uchiha Shisui ve The Front Man ile baktık, SE 224 XT'nin performansı daha iyi ama stok kullanımda farkları olmaz. Hydrogon biraz daha estetik bir çar.
Aynen. Şu SE-224 XT baya sağlam soğutucu. Benzer fiyat skalasında kafa tutmadığı hava soğutucu kalmadı. Dediğin gibi Hydrogon daha estetik duruyor fakat sanırım ben SE-224 XT alacağım. Kırmızı mı alsam diye düşünüyorum. Rengi kapatabiliyorsam direkt alırım. Benim RAM'lerde kırmızı olduğu için iyi uyarlar.

Kule tipi elimde cooler master 212 var ama tipi sinirimi bozuyor her an söküp 500 liralık sıvı soğutma takabilirim. Ucube gibi bir şey.

Onun harici iyi, PH-P550G'nin o fiyatta olması nimet.
Şimdi son kararımız ne benim kasa için onu okeyliyelim bütçeler güzel performans alicaksam sıkıntı yok beklediğimden daha düşük çıktı açıkçası mutlu oldum kafam serinledi kasadan önce bu arada 1 saattir rdr2 oynuyorum durum boyle ayrıca elimde bir termal macun var onu da size atayım son kararınızı alayım

Dosya Ekleri

• IMG20220426001209.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG20220426000815.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 46
Eldeki lükse bak, NT-H1... Güzel macundur, kullanabilirsiniz.

T6 + Wipaste C2 de yetecektir size, Dark Freezer X129 gibi soğutucular da olur ARGB olması ilginizi çekerse..

SE 224 XT'nin macunu da iyi performansı da, biraz pahalandı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…