i5 11600K XFX 6600XT sistem oyunda düşük FPS veriyor

Şimdi fark ettim adam NT-H1 macun atıyor ben hala Wipaste C2 diyorum, gece kafası işte kafa kalmadı :D

Eldeki lükse bak, NT-H1... Güzel macundur, kullanabilirsiniz.

T6 + Wipaste C2 de yetecektir size, Dark Freezer X129 gibi soğutucular da olur ARGB olması ilginizi çekerse..

SE 224 XT'nin macunu da iyi performansı da, biraz pahalandı tabii.
Bunlar olduğu taktirde işi değerlerim ne olur ve en son attığın görüntü ekinde hiç voltaj düşmüyor frekansta ama farklı birşeyden dolayı mi fps düşüşü oluyor bunun bilgisi varmıdır

16GB tek kanal bellek ve yüksek sıcaklıklar etkili olmuş, RAM'leri 2x16 veya elinizdekini satıp kit alarak 2x8 yapın. Atılan soğutuculardan birini alın bir de, sorun çok yüksek ihtimal çözülecektir.

SE 224 XT bunda karar kıldık sanırım
PH-P550G birde bu mu benim PSU yetersiz mi. Peki

Ve bunların bir tık üstüne gerek varmı sadece oyun için kullanıyorum ve yayın ve ayrıca SE 224 XT V2 de varmış bir farkı varmı

Yani olay tamamen çektiği güç miktarı öyle mi soğutucu panele falan gerek yok? Çok merak ediyorum kaç yaşındasınız?

16 imiş anlaşıldı bugünlük internet yeterli sanırım benim için. İnsanlara yanlış bilgi vermezseniz sevinirim. Moderatörler nedense bu konuda hassas değil.
Yaşla ne alakası var? İşlemci ne kadar fazla güç çekiyorsa işlemciye gücü ileten anakart VRM’leri o kadar ısınır. 100W zorlamaz ve 100W için VRM soğutucusuna gerek yok.

Rampage 550W 80 ürün de olur mu? ARGB'li 750 liraya sıfır buldum kapalı kutu pazarlıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
SE 224 XT bunda karar kıldık sanırım.
PH-P550G bir de bu mu benim PSU yetersiz mi? Peki.

Ve bunların bir tık üstüne gerek var mı sadece oyun için kullanıyorum ve yayın ve ayrıca SE 224 XT V2 de varmış bir farkı var mı?

Gayet yeterli bir PSU, V2 olan SE 224 XT bir tek ARGB modelde olması lazım.
Rampage 550W 80 ürün de olur mu? ARGB'li 750 liraya sıfır buldum kapalı kutu pazarlıkla.

Olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı