i5 11600K XFX 6600XT sistem oyunda düşük FPS veriyor

Xmp açık şuanda kapatıp öyle mi deniyeyim tamamdır

XMP açık şu anda kapatıp öyle mi deniyeyim tamamdır.

Yarım saattir okuyorum mesajları. Ne olacak sonu aşırı merak ettim. Film gibi vallahi. Sıkıntılı soğutucu, yeni alınan RAM'in problemli çıkması. Heyecanla takipteyim.

@GokhanKas RAM'ler sıkıntılı, değil diyen büyük ihtimal PC boot ediyor diye sıkıntısız demiştir.

Kapattım XMP yine 40 saniyede hatalar gelmeye başladı
Yarım saattir okuyorum mesajları. Ne olacak sonu aşırı merak ettim. Film gibi vallahi. Sıkıntılı soğutucu, yeni alınan RAM'in problemli çıkması. Heyecanla takipteyim.
@GokhanKas RAM'ler sıkıntılı, değil diyen büyük ihtimal PC boot ediyor diye sıkıntısız demiştir.
Hepinize teşekkür ediyorum yarın firmayı arayacak adam garantisi için konuşacak bilgileri bana verecek olmadı gideceğim 1500 e 32 GB 3600 ram aldık diye çok sevinmiştim ama hüsrana uğradım yalandan yere slot degistirip denemeye bile gerek görmüyorum 30 saniyede hata vermeye başlıyor PC yeniden başlat tuşuna basınca bile bazen mavi ekran vermeye başlamıştı çünkü oyunlarda oyundan atmalar vs vardı direkt kapanip alttan attığım gibi hata vermeleri felan kesin bozuk bu ram adam geri alıyım diyor ama dedim önce bir firmaya soyliyeyim değişim yaparsa degistiririz

Dosya Ekleri

• 16511577749882009055313365765831.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 14
@GokhanKas geçmiş olsun. Ürünün seri numarasından garanti durumları çıkıyor, alınma tarihini biliyorsan servise kendin de gönderebilirsin.

Teşekkür Sinerji'ye gittin bugün RAM'lari verdim elimizde yoksa size başka ürün onericez fiyatına yakın veya yüksek fazla ödeme yapmanız gerekebilir falan dedi ama bu ihtimal dedi dedim ki garanti veriyorsan elinde tutacaksin benim böyle bir gücüm yok. Falan 10 12 güne sonuçlanacak inşallah.

Bu ürünle alakalı iade işlemleri yapılmış olup yeni bir sisteme geçiş yaptım sorun çözüldü. Desteği ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…