i5 1235U'lu sistem Resident Evil 8 düşük ayarlarda kaç FPS verir?

revan007

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba benim sistemim şu şekilde işlemci-12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1235U 1.30 GHz. Ekran kartı-Irıs Graphics 4 GB VRAM. RAM-8 GB. 64 Bit laptop kullanıyorum HP notbook. Ben bu sistemle Resident Evil 8 oynayabilir miyim? Kaç FPS alırım? Veya bu sistemin aça bileceği hikayeli korku oyunuda önerebilirsiniz. Not(500GB SSD var)

Village oynatmaz. Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde Rx 560 ve i5 7500 var.

Hocam oynatmaz gibime geliyor zor açarsın çünkü minimum olarak i5 7500 istiyor.

Irıs XE var bu işlemcide ve çift kanal RAM ile yaklaşık olarak RX 550 gücünde ona göre düşünebilirsin, çift kanal RAM ile 720p düşük ayarlarda 40-50 FPS civarında alırsın diye tahmin ediyorum.

Iris Xe var bu işlemcide ve çift kanal RAM ile yaklaşık olarak RX 550 gücünde ona göre düşünebilirsin, çift kanal RAM ile 720p düşük ayarlarda 40-50 FPS civarında alırsın diye tahmin ediyorum.

Anladım ben yine de denerim hocam. Bu bu sistemin aça bileceği hikayeli korku oyunu önerebilir misiniz*

Anladım ben yine de denerim hocam. Bu bu sistemin aça bileceği hikayeli korku oyunu önerebilir misiniz*
The Evil Within 2 . Epic Games'den alabilirsiniz ben oynadım ve bitirdim gayet güzel oyun.

Anladım ben yine de denerim hocam. Bu bu sistemin açabileceği hikayeli korku oyunu önerebilir misiniz?
Senin RAM'in gördüğüm kadarıyla tek kanal, bu şekilde performans beklentin olmasın fazla, RAM'leri çift kanal yaparsan grafik performansı en az %50 artar.

Senin RAM'in gördüğüm kadarıyla tek kanal, bu şekilde performans beklentin olmasın fazla, RAM'leri çift kanal yaparsan grafik performansı en az %50 artar.

PC'den çok anlamıyorum. Tek kanal dediğiniz anakarta sadece 1 tane 8 GB RAM'ın olması mı? Yoksa 2 tane 4 GB RAM olması mı?

PC'den çok anlamıyorum. Tek kanal dediğiniz anakarta sadece 1 tane 8 GB RAM'ın olması mı? Yoksa 2 tane 4 GB RAM olması mı?

Mesela 1 tane 8 GB RAM tek kanal, 2x4GB veya 2x8GB olması yani 2 tane uyumlu RAM olması çift kanaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…