i5 12400 ASUS Dual RX 6600 XT sistem ne kadar eder?

Monitörümde var satarsam belki onu da yanına koyarım monitörüm Rampage 165S MODELİ

16K'ya 0 alıyosun zaten.

Kanka anlamıyorum 16k ya nasıl oluyor da 0 alabiliyorsun farklı bir ülkede mi yaşıyorsun? Ben baştan sona topluyorum sistemi 25k falan ediyor sıfırı siz nasıl 16.000´e topluyorsunuz anlayamadım sistemdeki her parça kaliteli sayılır. Markalarına dikkatli bakınız gidip başka sitelerden Palit'in ekran kartları ile falan kıyaslama yapmayınız.

Son düzenleme:
Ekran kartı sırf asus diye üstüne ekstra para koymuyor malesef. Hee bilmeyen olur ona kakalarsınız ona birşey diyemem ama 16K'ya gidip ekran kartı asus alacağıma Asrock gibi markaların daha üst segment ürünlerini alırım.

işlemciyi Ryzen 5600 yap 18K sistem sana 6700XT ile.

Ayrıca ürünün 0 piyasası ile karşılaştırmak saçma sen ürününü 2. EL piyasası ile karşılaştırman gerekli. 0 ile karşılaştıracak olursan intel İ7 8700 işlemcisi akakçe'de 0 olarak 8000 lira ama alırmısın almazsın niye daha ucuza aynı performansı veya daha iyisini alacağın ürünler var.

Satamazsın demiyorum etrafta çok fazla zaten bilgisayardan anlamayan insan var illa biri çıkar satacak dediğiniz fiyatlara ama bilen adam alır mı almaz.

Son düzenleme:
Ben zaten bir fiyat vermedim ancak sizin dediğiniz markalar çok bilindik markalar değil o ekran kartı markalarında problem çıkma ihtimali asus markasına kıyasla çok daha fazla aynı soğutma performansını vereceğinden bile şüpheliyim. Yukarıda paylaştığınız sistemde bulunan ekran kartı 2 yıl içerisinde mi yanar yoksa 1 yıl içerisinde mi bilemem ama asus gibi bir marka çok daha uzun ömürlü ve kalitelidir.

Hocam markayı sen bilmiyosun diye marka bilinmedik olmuyor. Emin ol adını çoğunlukla duymadığın markaların bilinmedik nedeni Türkiye'de pazara yeni girmeleri bu markalara baktığın zaman çoğu yurt dışında zaten ASUS MSI kadar geçmişi olan markalar olduğunu görüyorsun hatta birçoğu yurt dışında sıradan kullanıcılar için ASUS ve MSI gibi ürünlerden daha çok satın alınıp kullanılır. Bu markalar Türkiye de bilinmiyorlar veya pazara yeni giriyorlar diye kötü sayılmaz.

Dediğim gibi ben sadece bilen adamım ben yurtdışındaki insanlara dahi yüzden fazla kez sistem topladım. Biraz bilen bilen adam direk gelip bana ASUS MSI koyma daha üst model (Palit - PNY... Gider) koy diyor kendi ağzıyla.

Ayrıca ASUS Dual dediğin kartta o kadar sağlam bir kart sayılmaz. ASUS Dual serileri kaç defa sıkıntılı çıktı da sonradan revizyonla düzellttiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…