i5 12400F için 2.000 TL'ye sıvı soğutucu önerisi

Hemhal

Femtopat
Merhaba, 8 ay önce sistem topladım. i512400F işlemci, ASUS TUF 3060 3 fan ekran kartı ile birlikte. Matrexx 40 kasa ID-Cooling SE-214-XT soğutucu aldım. Kasanın için acayip sıcak, temperli cam PUBG de ciddi ısınıyor. Kasada 3 tane de fan var. Temperli camı söktüm hava alsın diye işlemci macunu istedim değiştireceğim. Fakat bu fan yetmiyor.
1500-2000 arası iyi bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 8 ay önce sistem topladım. i512400F işlemci, ASUS TUF 3060 3 fan ekran kartı ile birlikte. Matrexx 40 kasa ID-Cooling SE-214-XT soğutucu aldım. Kasanın için acayip sıcak, temperli cam PUBG de ciddi ısınıyor. Kasada 3 tane de fan var. Temperli camı söktüm hava alsın diye işlemci macunu istedim değiştireceğim. Fakat bu fan yetmiyor.
1500-2000 arası iyi bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Hocam İntel i5 12400f ile Rtx 3060'a sıvı soğutucu biraz gereksiz kalabilir onun yerine kaliteli kule tipi bir soğutucu almak işinizi dahada fazla görebilir.

Soğutma yeterli diyenler, Bu sıcaklığı açıklayabilir mi? Bazı yerlerde bu soğutucunun işlemcinin kendi fanından farksız olduğunu söylemişler.

Soğutma yeterli diyenler, Bu sıcaklığı açıklayabilir mi? Bazı yerlerde bu soğutucunun işlemcinin kendi fanından farksız olduğunu söylemişler.
Aynı işlemciyi kullanıyoruz, bende 20 derece fark oluyor. Bu işlemciden çok daha fazla sıcak çalışan 5600'ü tutan soğutucu 12400F'i tutmuyorsa doru takılıp takılmadığı kontrol edilsin bir zahmet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı