inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için kule tipi soğutucu alacağım, bütçe 600-900 TL arası. Fiyat performans önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için kule tipi soğutucu alacağım, bütçe 600-900 TL arası. Fiyat performans önerilerinizi bekliyorum.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr iyzico ile %10 indirim kazan www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr iyzico ile %10 indirim kazan www.gaming.gen.tr
muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mart 2025 #3 inancfruxev dedi: Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için kule tipi soğutucu alacağım, bütçe 600-900 TL arası. Fiyat performans önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu gayet yeterli
inancfruxev dedi: Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için kule tipi soğutucu alacağım, bütçe 600-900 TL arası. Fiyat performans önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu gayet yeterli
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 muslukuyu dedi: Stok soğutucu gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Yeterli değil hocam maalesef gta 5 te 85 dereceyi görüyorum anakartım giriş seviyesi olduğu için soğuk çalışsın istiyorum.
muslukuyu dedi: Stok soğutucu gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Yeterli değil hocam maalesef gta 5 te 85 dereceyi görüyorum anakartım giriş seviyesi olduğu için soğuk çalışsın istiyorum.
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.534 5 Mart 2025 #5 muslukuyu dedi: Stok soğutucu gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Yetmiyor hocam bende de var aynı işlemci.
muslukuyu dedi: Stok soğutucu gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Yetmiyor hocam bende de var aynı işlemci.
muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mart 2025 #6 inancfruxev dedi: Yeterli değil hocam maalesef GTA 5'te 85 dereceyi görüyorum anakartım giriş seviyesi olduğu için soğuk çalışsın istiyorum. Genişletmek için tıkla... 85 derece çok kötü değil işlemci thermal throttling yapmaz yani
inancfruxev dedi: Yeterli değil hocam maalesef GTA 5'te 85 dereceyi görüyorum anakartım giriş seviyesi olduğu için soğuk çalışsın istiyorum. Genişletmek için tıkla... 85 derece çok kötü değil işlemci thermal throttling yapmaz yani
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #7 muslukuyu dedi: 85 derece çok kötü değil işlemci thermal throttling yapmaz yani Genişletmek için tıkla... Anakart sağlığı vrm sağlığı için iyi değil üstelik 90 civarına çıktığı oluyor yoğunluğa göre 88 vs.
muslukuyu dedi: 85 derece çok kötü değil işlemci thermal throttling yapmaz yani Genişletmek için tıkla... Anakart sağlığı vrm sağlığı için iyi değil üstelik 90 civarına çıktığı oluyor yoğunluğa göre 88 vs.
muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mart 2025 #8 inancfruxev dedi: Anakart sağlığı VRM sağlığı için iyi değil üstelik 90 civarına çıktığı oluyor yoğunluğa göre 88 vs. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Amazon'da kule tipi yazıp bütçenize uygun olanı alabilirsiniz
inancfruxev dedi: Anakart sağlığı VRM sağlığı için iyi değil üstelik 90 civarına çıktığı oluyor yoğunluğa göre 88 vs. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Amazon'da kule tipi yazıp bütçenize uygun olanı alabilirsiniz
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #9 muslukuyu dedi: Yani hocam Amazon'da kule tipi yazıp bütçenize uygun olanı alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bazı kule tipiler stoktan beter oluyor hocam onun için açtım konuyu
muslukuyu dedi: Yani hocam Amazon'da kule tipi yazıp bütçenize uygun olanı alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bazı kule tipiler stoktan beter oluyor hocam onun için açtım konuyu
muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mart 2025 #10 inancfruxev dedi: Bazı kule tipiler stoktan beter oluyor hocam onun için açtım konuyu Genişletmek için tıkla... 4 bakır soğutma borusu varsa bir şey olmaz bence hem Amazon olduğu için hemen iade edersiniz
inancfruxev dedi: Bazı kule tipiler stoktan beter oluyor hocam onun için açtım konuyu Genişletmek için tıkla... 4 bakır soğutma borusu varsa bir şey olmaz bence hem Amazon olduğu için hemen iade edersiniz