Çünkü arkadaş elindeki psuyu kullanmak istiyor ondan.Çünkü o sistemdeki PSU kalitesiz, başına bela açarsa tüm sisteme zarar verebilir.
Neden hazır sistem istemiyorsun? Bu bütçede hazır daha mantıklı ama @messinicocugu hocam toparlar burayı.
Dostum direkt hazır sistemi al işte aynı hesaba geliyor.Tamam 20k yı geçmeyecek şekilde başka bi psu lu kasa yada psu + kasa atın
Hazır sistem almayacakalr çünküÇünkü o sistemdeki PSU kalitesiz, başına bela açarsa tüm sisteme zarar verebilir.
Neden hazır sistem istemiyorsun? Bu bütçede hazır daha mantıklı ama @messinicocugu hocam toparlar burayı.
Attığım sistemi değiştirin lütfen hazır sistem önermeyinHazır sistem almayacakalr çünkü
Kim almayacak neden almayacak garip konuşuyorsun anlamıyoruz. Tek tek alıyorsan neden toplu almayasın anlamıyorum.Hazır sistem almayacakalr çünkü
Attığım sistemi değiştirin lütfen hazır sistem önermeyin
Dostum babamgil alıyor ve hazır sistem istemiyorlarKim almayacak neden almayacak garip konuşuyorsun anlamıyoruz. Tek tek alıyorsan neden toplu almayasın anlamıyorum.
21000 oldu ben 20000 i geçmesin diyorumGigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.420,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Deep Cool PM650D 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool PM650D 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool PM650D 650 W Power Supply özelliklerini incele, 5.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu üçünü al.Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.051,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nedenini sorar mısın hazır sistemin ne farkı varmış?Dostum babamgil alıyor ve hazır sistem istemiyorlar
Kendileri toplamak istiyorlarmış arkadaşıylaNedenini sorar mısın hazır sistemin ne farkı varmış?
Gigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.420,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Deep Cool PM650D 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool PM650D 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool PM650D 650 W Power Supply özelliklerini incele, 5.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu üçünü al.Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.051,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lütfen... cevap verinKendileri toplamak istiyorlarmış arkadaşıyla
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu nasıl ?
Bunun yerine 1000 tl civarı psu suz kasa yollasana psu ya tamam @messinicocuguGigabyte B760M-DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dostum bana hazır sistem atmayın attığım sistemi 20000 TL'yi geçmeyecek şekilde ekran kartı işlemci RAM falan değişmeden önerebilirsiniz.
Kendileri toplamak istiyorlarmış arkadaşıyla.
Kendileri toplamak istiyorlarmış arkadaşıyla
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu nasıl?
Lütfen... Cevap verin
Bunun yerine 1000 TL civarı PSU suz kasa yollasana PSU'ya tamam @messinicocugu