i5 12400F RTX 3070 sistem Secure Boot açılınca görüntü vermiyor

ZaDe01

Centipat
Daha fazla  
RAM
adata d41 3200mhz 2x8 gb
SSD veya HDD modeli
pny xl8 cs3140
Ekran kartı
palit gamerock rtx 3070
Anakart
gigabyte b660m gaming x
İşlemci
i5 12400f
Öncelikle merhaba. Secure Boot ayarini yaptiktan sonra ekrana görüntü gelmedi, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki farkli ekran karti taktiktan sonra ne yapmam lazim bios sifirlasam yeterli midir?

RTX 3070 UEFI destegi var peki neden açılmıyor.

Son düzenleme:
Evet maalesef işe yaramıyor.

Farklı bir ekran karti takdıktan sonra ne yapmam lazım lütfen cevaplarsanız sevinirim.

UEFI destekleyen farklı bir kart taktıktan sonra bir şey yapmanıza gerek yok direkt görüntü almanız gerekiyor ki bu da maalesef kesin çözüm değil. Yine de denemekten zarar gelmez bazı kişilerinde oluyordu. Bu da olmuyor ise tanıdığınız güvendiğiniz bilgisayarcı varsa götürün. BIOS çipini söküp tekrardan yazsınlar.

UEFI destekleyen farklı bir kart taktıktan sonra bir şey yapmanıza gerek yok direkt görüntü almanız gerekiyor ki bu da maalesef kesin çözüm değil. Yine de denemekten zarar gelmez bazı kişilerinde oluyordu. Bu da olmuyor ise tanıdığınız güvendiğiniz bilgisayarcı varsa götürün. BIOS çipini söküp tekrardan yazsınlar.

Farklı bir ekran karti diyelim taktım görüntü geldi onu çıkarıp eski ekran kartimi taksam yine de çalışır mı?

Bu sistem kombinasyonunda anakart soft brick olmaz, o UEFI olarak çalışmayan ekran kartlarında geçerli.
RX5000, GTX2000 serisi ve üstü tüm kartlar çalışır.

BIOS sıfırlayın, görüntü gelecektir, sonra BIOS güncelleyip Secure Boot açmayı deneyin.

BIOS nasıl sıfırlayacağım pilini çikartip 5 dakika bekledim statik electrik bosaldim yine olmadi nasıl yapacağım lutfen yardim edin kafayi yiyicem.

Pili çıkarırken PSU'nun fişini de çekin.

Öyle yaptım zaten BIOS'u sıfırlıyacaq tüm yöntemleri yaptim hiçbir Sonic almadım Q flash Plus butonu ile güncelleme yapsam yeni sürüme düzelir mi acaba?

@Recep Baltaş abi acil lütfen yardım et. Secure Boot ayarini açinca ekran gitti ne yaparsam düzelir anakart Gigabyte B660M Gaming X ekran kartı Palit GameRock RTX 3070 çözsen çözsen sen çözersin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı