Çözüldü i5 12400F RTX 3070 sisteme görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

adardemir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma ASUS Prime B760-Plus D4, i5 12400F, ASUS Dual GeForce RTX 3070 V2 OC parçalar içeren bir sistem aldım. 2 televizyon ve 2 monitörde denedik fakat ekran gelmiyor. Bilgisayarcıya götürdük görünürde bir şey yok büyük ihtimal anakart işlemci uyumsuzluluğu var dedi. Sizce uyumluluk kısmında bir sıkıntı var mı yoksa ayrı bir şey mi?

Çözüm
Sistem açılıyor mu?

Evet açılıyor. İşlemci fanı çalışıyor LED'ler yanıyor.

Arkadaşıma ASUS Prime B760-Plus D4, i5 12400F, ASUS Dual GeForce RTX 3070 V2 OC parçalar içeren bir sistem aldım. 2 televizyon ve 2 monitörde denedik fakat ekran gelmiyor. Bilgisayarcıya götürdük görünürde bir şey yok büyük ihtimal anakart işlemci uyumsuzluluğu var dedi. Sizce uyumluluk kısmında bir sıkıntı var mı yoksa ayrı bir şey mi?

Arkadaşlar sorun çözüldü. Garip bir şekilde BIOS yüklü değilmiş bilgisayarcı yüklemiş. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Anakart 13. ve 12. nesil tüm işlemcilerle ve ddr4 ramlerle uyumlu. 24 pin, cpu ve ekran kartının güç bağlantıları doğru yapıldıysa ve hdmi veya dp kablosu ekran kartına takıldıysa görüntü gelecektir.

Selam, hiç mi tepki vermiyor makine yoksa fanlar donup goruntu mu gelmiyor? RAM'lerin tekini çıkarıp yer degistirip deneyebilirsiniz. Ya da ekran kartindaki HDMI ile denenmisse; DP portuyla, uzerindeki farkli HDMI-DP portlariyla goruntu almayi deneyin.

Selam, hiç mi tepki vermiyor makine yoksa fanlar donup goruntu mu gelmiyor? RAM'lerin tekini çıkarıp yer degistirip deneyebilirsiniz. Ya da ekran kartindaki HDMI ile denenmisse; DP portuyla, uzerindeki farkli HDMI-DP portlariyla goruntu almayi deneyin.
verdiğimiz bilgisayarcı gözümüzün önünde hem dönüştürücü hem dp hem de hdmi üstüne VGA hdmi dönüştürücü ile bile denedi tepki yok ekran hiç gelmiyor

Sistem açılıyor mu?

Evet açılıyor. İşlemci fanı çalışıyor LED'ler yanıyor.

Arkadaşlar sorun çözüldü. Garip bir şekilde BIOS yüklü değilmiş bilgisayarcı yüklemiş. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı